Katy Perry 發乜神經呀!

345 回覆
87 Like 45 Dislike
留名
D 鬼佬鬼婆歌手冇咩邊個正正常常
久唔久就發下癲

咪係,做人正正常常唔撚得架咩?

咁即係你見識好少囉
On9 先仲信illuminati

之前啲人最興講Eminem 首not afraid 係反光明會
但佢之後出返首rap god 同Rihanna 合唱成班人炒哂車

Lady gaga 之前每出一條片比人分析一次
依家根本無人再講

所有野都係9up
鐘意Katy Perry 好耐 但平時只係聽佢啲歌 唔知佢係光明會人
以前一直好鍾意katy perry,
由佢首thinking of you就好鍾意。
但佢d歌愈嚟愈難聽,
d mv愈嚟愈奇怪。
上一首Chained to the Rhythm個mv睇到我打冷震,
有種莫名奇妙嘅奇怪
Eminem - my darling
屌明明之前Katy好正好sexy㗎嘛
唔知發咩神經剪到成個TB咁
新歌又難聽,好撚失望
後面個團隊搞乜撚嘢呀究竟
Lm
On9 先仲信illuminati

之前啲人最興講Eminem 首not afraid 係反光明會
但佢之後出返首rap god 同Rihanna 合唱成班人炒哂車

Lady gaga 之前每出一條片比人分析一次
依家根本無人再講

not afraid 變翻黑頭髮 做乖仔 想對抗
the monster 變翻金毛 乖既自己比人困住左
信不信由你
以前一直好鍾意katy perry,
由佢首thinking of you就好鍾意。
但佢d歌愈嚟愈難聽,
d mv愈嚟愈奇怪。
上一首Chained to the Rhythm個mv睇到我打冷震,
有種莫名奇妙嘅奇怪

我覺得Chained to the Rhythm好正
個mv暗諷緊社會現況
呢度有解釋http://katyperrytw.pixnet.net/blog/post/117036378-chained-to-the-rhythm音樂錄影帶含義
有咩問題?點解慢幾拍先講起?
佢一早年頭已經係咁啦
屌明明之前Katy好正好sexy㗎嘛
唔知發咩神經剪到成個TB咁
新歌又難聽,好撚失望
後面個團隊搞乜撚嘢呀究竟

大明星轉型象好正常
咁先有新鮮感
再者KATY PERRY唔算唱功實力派,一定靠形象先有話題性
我覺得首歌好撚正喎
Migos
至於咩i sold my soul to devil應該係潮語嗰類姐
覺得型咪講

Haha潮語
轉吓style啫
你唔悶我都悶啦
eminem好似脫離左光明會

佢扭完計之後入返啦 之前satanic fb icon
應該係想發下神經,之前睇SNL 唱呢首果陣以為玩女體盛定點,驚嚇度好高

但發神經嘅我要Miley 好過,起碼唱功好好多

Miley變返小清新啦
Btw 紅字agger

好似Kanye west 咁,之前因爲支持trump 俾人捉入一間醫院,果間醫院好多名星住過

然後west 出返黎染左金毛同完全呆滯唔再提,果間野都係俾人話洗腦醫院黎
以前首dark horse已經好古怪
They Ask You How You Are and You Say That You're Fine

依句真係好有含義

唔好意思
我想問下有咩含義?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞