Katy Perry 發乜神經呀!

345 回覆
87 Like 45 Dislike
新歌真係好難聽
唔知搞乜黎

真係唔識欣賞
https://youtu.be/9kPQiAJv4fo
唔知有冇人識lily allen
我覺得佢呢首歌真係幾鬼下
講返Katy perry 其實佢由I kissed a girl到月而家swish swish 啲歌都好好聽
Bon appetit 一開始聽可能唔太適應,但聽多幾次就覺得首歌旋律好正 swish swish都係咁
我反而覺得firework太嘈太過正能量
Wide awake,the one that got away,part of me個啲真係有意思得嚟又上口
有時明星嘅形象唔變下嘅話啲人會覺得悶
唔試下變化又點知好唔好呢
Mikey cyrus風格變咗之後啲歌一樣咁好聽咁受歡迎

The one that got away聽到好感動
歌手轉變下形象係好平常
但咁多歌手都用依種轉變方式
甚至MV元素都咁相似甚至一樣的話
我覺得並唔係咁尋常既事
有好多問題...

1.光明會同共濟會唔同?

2.共濟會係咪已經確定左係存在?

3. 之前睇台灣一個節目講共濟會,話邱吉爾、華盛頓、李嘉誠、李光耀呢d都係會員,係真?

4. 點解共濟會淨係收精英分子做會員?(好似係)同時又想散播佢地既思想,唔係應該好似天主教咁傳開去好d咩?

https://youtu.be/9kPQiAJv4fo
唔知有冇人識lily allen
我覺得佢呢首歌真係幾鬼下

果啲係咁眨既圖案真係好眼花
好唔enjoy
好似我睇過既Die Young同знак водолея依兩個MV咁
一次都睇唔完
有好多問題...

1.光明會同共濟會唔同?

2.共濟會係咪已經確定左係存在?

3. 之前睇台灣一個節目講共濟會,話邱吉爾、華盛頓、李嘉誠、李光耀呢d都係會員,係真?

4. 點解共濟會淨係收精英分子做會員?(好似係)同時又想散播佢地既思想,唔係應該好似天主教咁傳開去好d咩?

我都唔清楚
唔知有冇高人幫手解答下呢

至於點解精英先得
可能因為驚豬隊友掛
乜叉都光明會 會唔會洗腦洗到係人都知
咁長篇大論以為講曼德拉效應

咁點解釋咁多作品都加入同一堆唔關事既符號
Miley Cyrus 當時係失戀搞到痴q左線?

哈哈哈

果個post我都有睇
Miley Cyrus 當時係失戀搞到痴q左線?

可能係掛

我覺得曼德拉效應只係人記憶錯亂 同埋 腦補 引致嘅錯覺

又要拎sex in the city出拎講

依啲真係證實唔到
總之個現象就係有兩堆人
對同一樣野有兩個唔同認知

真係好神奇

又要拎sex in the city出拎講

Life is like a box of chocolate
就係有班人信illluminati
MV一有加呢D野就有noise

咁點解釋咁多作品都加入同一堆唔關事既符號

因為好多作品係有個三角就穿作附會 pewdiepie都成日串呢D on9仔
https://www.youtube.com/watch?v=0J836Uqs_o4
就係有班人信illluminati
MV一有加呢D野就有noise

岩呀
但係響依招work之前已經有依個現象存在
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞