Katy Perry 發乜神經呀!

345 回覆
87 Like 45 Dislike
先唔講背後係咩勢力
但我覺得一定有問題
一個katy perry,miley cyrus ,britney spears
都係無啦啦忽忽地又無啦啦正常返

話就話岩岩分左手/情緒病影響造型
但係
佢好似同miley cyrus交換左靈魂咁 miley利用完black culture扮反叛而家又要做返乖乖country girl 好憎呢啲人

根本而家black culture就係俾人利用為宣傳 drug, sex, etc嘅野 d明星好似Justin Bieber, Miley Cyrus 嗰d就係用依d黎轉型 "變成熟" 之後d人就有樣學樣 你見好多歌手都會act black, 根本係culture vulture

Katy perry 新歌snl表演就係咁囉 做埋啲懶係黑人既動作舞步但又扮得唔似 人人睇到都打冷震
好似只係因為同條仔分左手?
正確D黎講

全部都係Freemason
而illuminati 係一種思想,

Coldplay, Imagine Dragon, Maroon 5等等
都係freemason

另外邊個話侵侵、習仔、金仔甚至香港兩位數字人唔可以係Freemason

利申:研究開神秘學

有睇開人用希伯來文同埋猶太教秘教卡巴拉去研究聖經,卡巴拉亦即係麥當娜及其他好多西方藝人既信仰。

你就知道世界動蕩即將發生

我係八奇推背圖個post分享過
講多啲得唔得?
佢好似同miley cyrus交換左靈魂咁 miley利用完black culture扮反叛而家又要做返乖乖country girl 好憎呢啲人

根本而家black culture就係俾人利用為宣傳 drug, sex, etc嘅野 d明星好似Justin Bieber, Miley Cyrus 嗰d就係用依d黎轉型 "變成熟" 之後d人就有樣學樣 你見好多歌手都會act black, 根本係culture vulture

Katy perry 新歌snl表演就係咁囉 做埋啲懶係黑人既動作舞步但又扮得唔似 人人睇到都打冷震

見到都覺得好尷尬

The evil that possessed Miley has now moved on to Katy
唔可以話D人做手勢或者其他似光明會表示
就當佢地係有目的或係其中一份子
好可能就係跟潮流,跟本就唔撚知其他意思,又或者唔相信
例如三角形手,單手合眼,rock手勢
好多港女都做黎自拍

係唔同情況理解有唔同意思
可能人地想崇拜撒旦,你當佢係潮
有人當扮型/潮,你就誤會佢光明會

我硬係覺得更大既陰謀係唱片公司谷hit rate
唔可以話D人做手勢或者其他似光明會表示
就當佢地係有目的或係其中一份子
好可能就係跟潮流,跟本就唔撚知其他意思,又或者唔相信
例如三角形手,單手合眼,rock手勢
好多港女都做黎自拍

係唔同情況理解有唔同意思
可能人地想崇拜撒旦,你當佢係潮
有人當扮型/潮,你就誤會佢光明會

由drake hotline bling開始 全世界都跟風做the 6 sign👌🏻smh
之前出去上course 坐我隔離個同學仔
係個幾可愛既女仔 不過都成30歲(童顏)
唔知點解無啦啦傾起光明會蜥蜴人
佢話好多外國藝人都係蜥蜴人,隻眼識變色

先唔理真假係咪鳩up(我冇研究)
只係覺得佢外表同佢研究既興趣好唔夾

十幾歲信呢啲無問題
三十歲人就要去驗腦
正確D黎講

全部都係Freemason
而illuminati 係一種思想,

Coldplay, Imagine Dragon, Maroon 5等等
都係freemason

另外邊個話侵侵、習仔、金仔甚至香港兩位數字人唔可以係Freemason

利申:研究開神秘學

有睇開人用希伯來文同埋猶太教秘教卡巴拉去研究聖經,卡巴拉亦即係麥當娜及其他好多西方藝人既信仰。

你就知道世界動蕩即將發生

我係八奇推背圖個post分享過

同啲乜乜乜未來人預言家一樣
明明2012柒左咁大獲一次, 班人都要拗話new world order開始左, 但要一百年實行咁
咩年代呀 仲光明會⋯
咩年代呀 仲光明會⋯

嘩,係貓生
好可怕
其實佢不嬲風格唔係都想試多D唔同突出既風格?

佢最想帶俾人神秘但又唔係不可觸摸既 feel
佢咩都試但會保留番自己最真個面

E.T 個陣佢個feel已經係咁 都唔係第一日
佢最真個面係細路女 一開始d寫佢呢面
佢經歷過d野 個人靠自己有轉到 part of me 個d
之後佢唔甘心輸俾人有 roar rise 個d
神秘個d et dark horse 個d

佢仲要搵唔同地方文化同美國本土文化做個fusion?
egypt 呢次有少少諷刺東方飲食文化?
傻咗
Lady's code 個篇文睇曬
但我覺得有啲馬後炮同夾硬黎
個3個到你可以佢好佢咁認為
但話三個人重新出發都可以不斷出現3
未出事之前個mv 既解讀完全係出左事夾硬match 啲野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞