[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(56) 各位FM請緊記本校校訓

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
Exam 咪TBA咯

有啲lecture你應該唔使上, 齋睇片, 咁咪TBA咯
EPA ll 個pravesh narain 係咪killer?
想問吓KEC campus有冇wifi
或者圖書館俾唔俾我地入去睇上堂既片
我有一堂有group A group B安排
但下一堂即刻要接住上既係F2F

圖書館做咩都冇人理你
其實突然間諗緊佢分A B 我全部都當自己係no F2F 咁係咪可以當係屋企自己自製online lecture..?
睇片條link係咪上堂嗰日先po? 分咩ab 全部f2f唔好咩
想問學生證係咪未出通告可以攞
有冇人知大概時間
咩水平俾咩龜
好似話課室唔可以坐超過75%所以要分ab
咁啱分ab嗰堂下個禮拜喺22號,成3個星期唔洗上
下 咁你原本f2f嗰個星期嘅片 佢唔會upload架喎
想用back to school優惠但未有學生證 點算
請問swap完堂第一堂使唔使即刻返?
本身晏就無堂不過swap完有
同埋係咪唔計頭一個禮拜Attendance???
同問
留名
印象中swap完係下個星期先生效 姐係頭一個禮拜你要返佢派畀你嗰個時間
唔計Attendance
Oops 我仲以為Soul 會有添..
網上買用取錄通知email嘅cap圖得咗
有冇人知Reive Ronald James係咪Killer
Kec九龍灣出點去 在線等 唔識睇Googlemap
soul邊到可以搵到online lesson條片?
我尋日都係跟人行 😂
佢會email比你喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞