[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(56) 各位FM請緊記本校校訓

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
tg話陳龍生唔續約真唔真
on99 幾個人成日係到屌7人伸手黨
人地屌GPA出得慢又係到正義撚上身
似真 不過唔知幾時
雖則屌gap出得慢係on9 hku好似17號先出gpa Space正常都唔會快過hku呱
同埋屌都係發泄下又話圍爐又要正義撚上身叫人唔好屌Staff
無啦啦拉埋咩義務同權利講 明明個班so call admin之前都有份講 邊個返工無壓力 考得好唔好都想快啲知 其實無衝突
GPA God
Meet 到offer 就OK 㗎喇
我都唔知點解23號出grade講到係義務
見到Hkcc早咁多出正常都擔心會唔會比人地輸蝕 而space 年年比人屌屌慢都已經係經常嘅事
上身到叫人唔好嬲都on9 自己屌就得 人地屌得多就唔比
話比到壓力人都on9寫哂係Calendar 㗎啦 就算係tg 屌完你 你都係可以照Calendar 時間出 何來壓力
其實本身佢照calendar出係無問題 問題係太空自己做壞規矩會早出 然後公海啲人又坐定粒六實會早出 non ju grp 又話通常大機會早出 呢啲野係太空搞出黎

一早好地地按calendar出 無任何變動 邊有人入到佢
最多都係講兩句比其他學校遲 無啦啦就上晒身 平時就乜撚都屌
而家先見到 AA點解大伏?
GPA god
HKU offer god
係真的
Btw GPA god
其實個時間係睇得出Set後咗 方便佢地中間有咩事都有時間開會改得切

不嬲都係早出都有賺係bonus
係唔知邊啲撚樣吹13號出 非官方就唔好講啦
吹埋啲咁嘅料自然有班人會信 到冇出自然又會屌

同埋依家乜都唔比屌 Lecturer唔比屌 Course唔比屌 爛grade唔比屌 正氣group
香港少數地質學家
之前有個ig page屌lecturer
又比佢地cap 咗上去tg 到批鬥
一陣依到唔知會唔會比人cap低又批鬥
屌到個ig page依家出d野低質左希望佢地唔好自我審查啦 我覺得係屌得arm wo 咁班Lecturer成日做19嘢唔能屌柒佢對唔住自己啦係米啊
笑能死 乜鳩都要爭輸贏臨時工同intern都要辯論一餐
所以今個sem 幾時出gpa
官方 23號
小道消息 13
HKU 17
原本估10號 宜家唔能知啦 出唔出都9就 已經上岸
其實真心嘅 姐係其實23號都已經好能遲
我都覺23真係幾遲係成個hku都遲 其他大專大學好多都出哂grade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞