[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(56) 各位FM請緊記本校校訓

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
認真 我都唔覺有咩問題屌得錯就會有人講翻lecturer好話㗎啦 屌人地屌lecturer就得 都唔知咩諗法嚟
正常人繼續都會覺得係收咁能多錢成班係到hea做 少少效率都無

tg會屌返柒你唔知頭唔知路係到屌屌屌人地要開會傾啊
唔嗌呢啲成個group又變翻班admin吹水channel
無人想睇佢地成堆sticker係到洗版
GPA God
咁屌都好正常慢撚到咁 我估今次應該早3,4日到 20號左右會出 希望

但正常都唔知頭唔知路啦 開會應該係course head,department head, exam team開會去adjust個grade個條線同%

而Lecturer交哂個分上去基本上就唔關事 除非交啲分太柒先會比人屌
事實上佢地真係預鬆哂啲時間 有傳過話因為Google migrated去MS個邊所以先遲咗 唔知真唔真
正路就phy chem bio你自己揀兩個area 既course 讀 (遲下應該有briefing話你知 你yr2要讀咩theme要揀啲咩area 既course 同個course有咩condition)

通常就IAE+QA1再配多兩個sci course for sem 1
Sem2就EAP1+QA2 or calculus or ITF加兩個sci course
真係
嗰個乜鬼千admin 好仆街
佢分咗5個Area
Bio Chem Phys Stat EES
咁要係5個入面揀2個Area去讀
每個Area都有唔同嘅必修
如果你升上Year2嘅話就要揀翻個Theme相應嘅requirement

例如Year2我想揀Phys theme嘅 咁可以year1揀Phys+是但一個Area 咁讀翻哂Phys theme必要嘅requirement就得

咁你唔想揀bio 就揀Chem Phys Stat EES是但兩個 視乎翻你Year2想讀邊個theme
屌 真成鳩日壟斷晒啲發言
自己圍威喂又得
老實講 個Group一早變咗質
睇嚟無意思 睇唔睇你都一樣讀到書 可能會更好
嗰啲admin 圍爐好煩
串77咁
以為自己黑社會咩
由得佢地圍威喂囉
串到
成日引戰煩到勁想退group
無睇好耐只不過有時禁入去清通知 總會見到佢地班友係到圍爐 有時有啲人真係搵唔到某啲野先問 佢地都要踩到人一文不值 成日send個sticker出黎 好似assume啲所有人都要識睇識搵咁
正確係 佢就會話你已經18歲 屌你伸手黨之後叫你自己去搵
同埋你見佢嚟嚟去去講野嘅人都係差唔多個10個人左右

之前見到有條友係group到話唔好理班admin pm咗比你之類嘅説話 即刻比個班黑社會係到串 又pin人地又整Sticker 勁惡
係由佢地圍㗎啦
其實連登搵啲course係咪伏個啲已經算易搵
有啲打名+LIHKG就會搵到
依家係tg到都唔知點搵
笑死 cap個ig page屌lecturer 話mud9無同理心mud7但係佢屌個ig page就得
只可以吹奏 不可以屌鳩
都唔知邊到學翻嚟呢班人完全係可以做新Version 嘅仙制

重有一大堆gif
屌 講還講
我估班admin 同code dog 有關係
一樣咁串
當你想揾:
Admin: 好唔好就主觀 你有料嘅實A range 到
全部都係個admin千 搞出嚟
勁撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞