[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(56) 各位FM請緊記本校校訓

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
如果唔同其他人交換
自己swap堂嘅話成功機率大唔大
會唔會好快冇位
GPA GOD
GPA GOD
無得入HKUSPACE啦
GPA god
GPA GOD
幾時交學費deadline ?
唔係上個月咩
下?

你gg
罰錢啫
有冇人知in dialogue with humanity group project 題目係乜
同埋呢科定representation of people in popular art form 好d
兩科都好似幾有趣 但後者好似易靚grade d 始終全部individual essay唔洗risk
前者個grp proj成40%
humanity 啲真善美嘢唔係人人都明,grp project 無記錯要做埋 role play. 而 RPPAF 就 3 份700字嘅 Essay 仔, 加埋 parti 就完,RPPAF 上堂睇下片學下啲分析 cultural artifact 嘅 concept,每次essay 都有三條題目揀,基本上有上過下堂都一定知其中一個範疇講咩

有無人知CCAH4014 Histories, Societies and Identities: Connecting the Past to the Present個Group Project 同Essay題目係乜reg左見到係咁講話伏 請問呢科係咪淨係讀冷戰
thx ching
即係佢role play好似drama咁? 解唔介意講多少少題目大概係點
struggle緊揀邊個好
題目我就唔知,但 assessment method 的確係 drama 咁嘅 role play
但課程覆蓋嘅範疇包括 Truth, Religious concerns, good, humanness 同 beauty
遲過5號交錢就無得add drop
Offer GOD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞