我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊(2)//《不懂愛的青梅竹馬們》

224 回覆
183 Like 1 Dislike
二人兜兜轉轉,相愛但一直無一齊嘅佢哋又會面對乜嘢未來?

故事即將迎來結尾,到底二人會唔會有好結果?結局篇啟動!

請推post、正評!
---------------------------------------------------------------------------
Post 1: https://lihkg.com/thread/2583136
IG:littlemanhkg
Penana:https://www.penana.com/story/84250
到咗約定嘅星期六,將軍澳,我一早起身就梳好頭再執好個儀容。

我換好衫,再拎咗個環保袋落街買餸,準備今日表白計劃嘅第一步。

今日嘅第一步就係煮個早餐俾佢食,而一樣我哋每次去茶記都會食嘅嘢。

牛肉、沙茶醬、公仔麵、雞蛋、花奶同茶包。

走一轉惠康就買齊所有我要嘅嘢,所以我好快就返到屋企。

買齊之後,我就返屋企開始動手下廚。

煮嘢食,其實唔難。

第一次煮,我都無睇住Youtube片跟住整。因為有陽光灑入嚟屋內,所以成個畫面好chill。

為咗八婆,我都試咗好多嘅第一次,呢次算係第一次追女仔。

搞咗一個鐘,差唔多九點我就煮好曬啲嘢,飲品都準備好。

今鋪應該收服到啲八婆啦。

啲女人點蠱惑都好,今次我應該都唔會失手!

我再照一照鏡,整整衫領,再整返個頭,抹下眼屎,搞咗陣先靚仔曬,第二次執啦,睇嚟我都有啲緊張。

我挺起胸膛走出屋企門口,行一步去到過對面屋,深呼吸一口然後敲門。
留名
lm
笑死 咁有自信
第一代spiderman
Lm
lm
lm
llmm
Live
文呢???
似bad end
跟住應該仆街啦
輕輕一推
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞