我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊(2)//《不懂愛的青梅竹馬們》

224 回覆
183 Like 1 Dislike
「試啖先。」我想阿敏快啲試下我嘅手勢。

阿敏大大啖咁食咗啖麵。

我有啲緊張咁望實阿敏。

過咗幾秒,阿敏舉起手指公講:「好好食呀!」

放下心頭大石,第一關safe。

呢一關係要用誠意加回憶去填飽佢個肚。

「洗唔洗咁誇張呀!」我笑住答,阿敏話好食,我真係開心嘅。

「你都食啦!」阿敏講完我先留意到我眼甘甘咁望住佢食嘢。

「係嘅,敏!」講完我都開始食。

食食下嘢阿敏隻腳踢到我,之後我又踢返佢,然後我哋就開始咗一場腳交大戰。

「喂也!」俾我踩住嘅阿敏發聲抗議。

「我捉到就唔放架啦。」我用雙腳夾著阿敏雙腳,白白滑滑。

我哋玩下又食下就到咗10點,都差唔多去下站,於是我放開阿敏雙腳再講:「停戰!要走啦!」

調皮嘅阿敏夾住我一隻腳問:「去邊?」

「你依家返屋企換中學校服,10分鐘後門口等。」我指示阿敏做返學生妹。

「點解呀?」阿敏有疑問,但係呢個階段唔可以同佢講,當留個驚喜。

「唔好問咁多,叫你做就做啦。」我鬆開雙腳再推阿敏出門口,點知佢臨走前都要踩一踩我先返屋企。
好睇 留名
推!
腳交大戰
1正評=1支持
另外,大家可唔可以去penana俾個like

Penana:https://www.penana.com/story/84250
Sorry 唔小心撳左負皮
你仲撳埋不推文
係咪專登
Push
有冇故名,想睇下
我諗阿敏都仲穿得落校服,因為佢身材都無乜點變。

等阿敏嘅時候我都換上校服,再用手機同人聯絡以確保計劃順利進行。

阿敏換好衫就過咗嚟搵我,穿住純白校服連身裙同扎起咗馬尾嘅阿敏真係好靚。

佢係我前面轉咗個圈再問:「點呀?」

「你好靚。」我讚佢,再望實佢個胸。

睇嚟身材有變,大咗。

校服緊咗。

阿敏又紅都臉曬咁打我一下再講:「咸濕仔。不過多謝。」

我捉住阿敏打我隻手,再拖落去。

阿敏無反抗,佢好欣然咁拖返住我。

係十指緊扣。

跟住我哋就拖住手慢慢行去我哋嘅中學。

沿途我哋無講嘢,我哋就好似一對普通嘅中學情侶一齊返學咁。

我哋以前都未試過拖手返學。

經過幾個商場,走過幾段單車徑,然後就終於見到我哋中學嘅大門。

行到去學校大門,一個我熟悉嘅身影企咗係學校門口等我。
今日完
唔會係小璇掛
傻仔腎!
摩牙
… 係蝦滑吧
比哂錢 出場啦
Push
出嚟啦蝦滑
收咗出場費嘅蝦滑
蝦滑助功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞