好心瑜伽老師專業少少

253 回覆
226 Like 69 Dislike
支持開名

其實好驚 見而家好多空中瑜伽都係打卡為主
好撚樣衰髮線拍得住文尼
我當時係第一次join yoga package嗰陣個studio啲miss其實都錫住初學者,係aerial yoga個angel伏咗我到而家我都唔夠膽再上aerial yoga

好記得嗰陣做完手臂大腿都痛咗2星期拉極都上唔到去嘅挫敗感真係好勁
如果想任上堂
有無人join 過晒fitness first 同pure 可以講下個分別?
兩間都唔近屋企又唔近公司
樣衰就算,冇心教就咪撚做老師啦
想向你請教更多點樣教beginners?
同埋你學functional yoga嘅心得過程係點?
介唔介意留tg,想向你請教更多~
希望得到你嘅回覆~
好多仆街都係呃飯食
首先多謝你啊,多謝樓上既巴絲
我本身真係路過,無諗到會有人tg搵我開班
我自己都算係瑜伽老師界既新手,大把教左幾十年既老師佢地都教得好好,係要啲時間慢慢試慢慢搵適合自己的
你介唔介意係到留tg 我搵你?
functional yoga方面我跟過有個pure 叫nicky既外藉老師,主要教yin yoga,我學過myofasical release yoga(有個按摩球果種,好正)
有興趣可以上下佢啲堂
有地面200個鐘係基本
見過有啲都未考地面個牌
上咗幾十個鐘空中夠膽死話自己係老師
我tg: @hahahe1234
我貼link好似好d😂
https://t.me/hahahe1234
做gym練返個下斜方肌佢
最近搵緊地方,想考200小時導師牌
請問你邊間考導師牌 可以介紹嗎?
兩個都玩過,我唔鍾意上
一班幾十個人,老師唔會兼顧到你
你做錯跟唔上都唔會理你

Fitness first 要早去排隊/攞籌
Pure有得上網book
分別係Ff多啲師奶級,個個當導師偶像咁,成日爭去前排位唔知做乜
新手喺後排又望唔到做乜

好多細studio有任玩package,貴係貴啲,但一班最多十個學生,你平日去仲好,我試過幾次1on1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞