[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (8)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
前菜達
等睇柒空抖完再打
到對方覺醒
搵神龍許願可以勁過破壞神力同極意
之前咁多篇畫黎做咩
力之大會是但搵人許願之後叫維斯復活咪得
癡鳩線 大佬用龍珠咋喎屌你老母 白髮同破壞神mode都打唔過 癡鳩線
都已經冇野好嬲,對魔羅果陣係咁,而家又係咁
用壽命換力量
類似大岡個d咁
"In his [Wagamama no Gokui], Vegeta intends to use Hakai and blow up the planet. Just then, Granolah awakens his true potential and turns the tables down, overpowering Vegeta."

癡撚線,已經比你升lv做宇啦最強,一個冇訓練話既人會有咩潛力
"In his [Wagamama no Gokui], Vegeta intends to use Hakai and blow up the planet. Just then, Granolah awakens his true potential and turns the tables down, overpowering Vegeta."

癡撚線,已經比你升lv做宇宙最強,一個冇訓練過既人會有咩潛力
是但作佢有半天使血統都冇咁嬲
同埋點解比達會想炸左個星球都唔講唔通
除非佢變左身唔受控癡左線既姐
上集比達先話個排名只係果一刻 我仲以為作者想講條友只係許願果刻最勁
今集又話佢原來又勁啲好無聊
同魔羅一撚樣既套路
悟空輸完比達好型咁學到新招追到悟空,
但威半集就比人打到仆街,悟空再學到新招
比達又輸
仲諗住會型一話
一集都唔夠又比人打到仆街
唔怪得希特吉連個啲都無再出場
依家啲boss勁到咁
出吉連一樣比人打到仆街希特應該閃時都未出到就收皮
預左啦,有邊次型到尾
7到盡頭既極意就有比達份
打呢條外掛佬出新型態都唔撚夠揪
係咪又要搵人救走佢兩個之後修練返幾粒鐘先夠揪呀
吉連如果再出,應該一拳比人打到嘔水
仲要寫佢係無極限無撚左去邊
柒LO
龍珠超7達又輸一場
呢套嘢真係越嚟越垃圾
又逼害比達
前菜無極限 …
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞