tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)

650 回覆
31 Like 3 Dislike
邊間銀聯
我已經被鎖撚咗
今晚先有得再試
應該本身成個server死唒,暫時唔好用住
等左三個鐘都冇sms,加唔到入Apple Wallet
有冇用sms verification?
根本LIHKG 好多窮撚(月入連2萬都無)毒撚 賤民 無腦學生哥(讀唔成書 中英數差既垃圾) 呢班人真係垃圾到

屌 講真 正常人根本唔會諗點樣用5000蚊 因為無需要諗而本身就有錢去買 個班垃圾用Tap and go 既心態 就係想買奢侈品 如果唔係點解唔用八達通?
笑死我打咗過去185000,佢叫我打返畀28880000
打比185000 佢叫我等秘書處個message
+1
秘書處可以有咩message
google pay 加卡驗證果步試左幾次都收唔到sms
即係你收政府短訊果個 不過等咗成日都仲未收到
啱啱出去諗住用
間間都話唔收
收嘅就要3%手續費
屌你老母人地wechat Alipay都唔洗
好撚on9
之後又再打過去
無限loop
Btw ching 等咗幾耐Tap and go先通電話
我就係咁試得太多次然後被suspended要等24個鐘
昨日夜晚6點左右打 等咗35分鐘
咁我都係聽日先再試,本身諗住今晚再試下
我有
只係一度懷疑未一段時間未加到去電子銀包個no.會轉 因為點都收唔到sms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞