tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)

650 回覆
31 Like 3 Dislike
online shopping比到錢嘅

諗住求其買件衫試下

8月4號都仲未比到錢
想問有人收到退款未
屌佢老母我前日打仲未比番我
ching你呢張唔係消費券個張wow
我都係 佢同我講7個工作天
我都係講七日啊
不過好驚喜地今日就收到
希望你哋都快啲拎返啲錢
屌你 笑左出聲 真係喎

啱啱俾到了

On9 正常都會去我的卡睇自己card info

佢都唔show出黎 撚知有呢張卡
應該唔少都係當呢張係消費券果張
有冇人都係入唔到張卡 用唔到apple pay
琴日一路都仲得 今日就閪撚左
我之前都係當左出面張debit 卡係消費劵,原來要入消費劵個頁,禁呢兩張出來

痴撚線公司完全無教人係呢度撚用,用完5000蚊,tap and go 永不錄用

其實有,起碼我電話係收到兩個sms係教你係app度加卡落apple pay度
你岩,岩岩搵返幾日前sms原來真係有,係我on9無睇sms,係app度無教學自己9用,用返支那寶算
我係Now E交易時因為otp sms delay導致交易失敗,試左幾次出"account authentication blocked”。打上hotline cs檢查後表示戶口正常
咁其實係咪可以係master度碌夠三千佢
好 我試下先
鎖左卡,打去客服半個鐘無人聽
追post以為係啲咩高科技產品
要user上training睇manual先識用
sad,打去hotline係要等耐d,前晚我都打咗成個鐘先有人聽...開住電話開speaker係隔離打機等
仲未得
要經消費卷頁面禁落個「PAY」字加卡先得
如果你唔經咁樣自行加卡都唔會有消費卷個樣
android係咪用唔到銀聯?要用雲閃付qr code?

另外,有冇人知點用曬d錢?剩$4.9我要搵$4.9既野買?
TnG 消費卷 要實體鋪俾錢 要加apply pay/雲閃付 先得........

想問之前冇消費卷果時 都要咁加黎俾錢? 定要用佢個Go QR ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞