tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)

650 回覆
31 Like 3 Dislike
預計可以開到苦主區(99)

試左n次都唔得

呢一世暫時最後悔就係用過tap and go呢個app
你個app垃圾都算
我最多唔入去
入去要等 個個step都要load
唔講以為返左去2001年

算啦
我淨係攞個信用卡number買野
點知我一買
屌你老母
上網買野
個otp十世都send唔到黎
你個垃圾server係咪用人手gen個otp出黎架?
交易時間完埋先send黎
不如我屌完你老母隔一個月先入番肉金比你呀

出街買野又係咁
decline又有
decline完扣左錢又有
交易成功扣錯錢又有
仲話今次鼓勵人電子支付
我用完真係以後唔撚用你啦
8達通呢d遠古科技仲先進過呢個垃圾app 100000倍呀

仲有呢
hkt班staff同it dog返工果下會唔會覺得羞恥
居然可以容許一個咁既app 咁既服務見街
諗起你地日日返工扮認真係度sell idea同bug fix就想笑
個個呃住份糧搞舊咁既垃圾
你地既無恥程度同香港政府班狗官一樣
無恥賤格
香港有你地真係香港之恥
其實完全唔明之前做咩個個都突然咁推tap and go
我幾年前有戶口都覺得佢廢無再用
成班傻西唔用八達通 抵死啦 成班窮酸on9仔
八達通點解唔窮酸
起碼八達通冇苦主區
潮文?
買到野但扣多錢囉
連卡冧把都睇唔到
屌你老母臭化爛閪窿電訊盈科,屌你老母臭閪出埋啲垃圾搞到咁撚麻煩 想買嘢都要搞成日
加唔到落APPLE PAY既
成撚日乜撚野處理龐大數據
真係屌 早知用8達通算
有邊個真係實體比到錢今日連續拒絕咗四次
柒到仆街
抵死之外真係唔係講乜好
一兩日就會用完嘅嘢 又要排隊開ac 拎嚟用果日又要排隊 用又扣錯錢
為對家賺小幾蚊 搞到自己碌柒咁
每日生活水米油鹽都唔知幾多蚊落人袋
反智
好耐之前開左 account
未有消費券之前開下個 app 睇下仲有無錢剩都load 勁耐
真係垃圾 app

利申: 用八達通登記
連登仔推咩死咩前果期重吹奏tag snd go
開開心心用支那寶八達通咪算
仲呃自己呢個tap and go 係黃先用
永久恥笑你班傻仔
其實探佢上網買到嘢
你amazon撚用到 wechat 支付寶八達通
有冇tap & go師兄成功買到野

想買電器用哂$2000,10幾次拒收後餘額變0, 但係交易冇次成功。跟住交易記錄收到話有refund+2000( 到依家都未有。 依家直頭交易記錄都無埋,好l野 tng
到時電子港幣仲開心
無refund到,依加連交易紀錄都無埋
錢就扣左,人地又收唔到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞