tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)

650 回覆
31 Like 3 Dislike
幾日囉,唔會特別耐
咩都冇買 點解得返1000 有冇人同樣情況
一開始佢自動幫你master 銀聯各入$1000
就係得返master個1000銀聯變咗0 我睇返交易記錄又冇任何記錄我做咩比人扣錢

有冇人 Tap n Go銀聯 轉錢返去0$嘅master card,
再用apple pay俾錢 會顯示唔夠錢俾?

係咪要等多幾日工作天
唯有等 唔該曬
tng 到底用得未
有咩方法揾返消費券個虛擬卡,我㩒banner 入去得個識別碼
似係未login
本身好哋哋收到嘅,仲成功add咗落apple wallet ,但之後tap n go自動幫我Log out咗。再入電話login 就乜都冇曬了,我宜家都唔敢用apple pay
等咗37分鐘終於通 仲話要等3-7個工作天先退錢
屌你老母,點解可以3日都未整好?
Tap n go 個 it部係咪食撚屎㗎?
加左落Apple Pay logout左都唔關事
買得野未

收完OTP 又話付款不成功
琴日打電話打左成粒鐘叫佢退返一次多收既費用,今日一睇佢好好咁退哂兩次,問題係我買既野係網上訂貨,唔知對面會唔會cut我單,打上去叫佢收返次又打唔通,救命,我宜家究竟要點做
遲登記下個月先收錢手區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞