tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)

650 回覆
31 Like 3 Dislike
點解我買唔到
消費券買唔撚到gift card圍爐區
https://lih.kg/uirMzNX
#756 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
有人加到apple pay 未?
31/7或之前用哂$2000先可以抽iphone,我用剩$20.87可以點用
屌 Apple store係咪依家用唔到?
我發現依家間間都唔收Tap n Go
真係個名臭到
30/9
個post係咪已經個個都用到 冇人回履的 頭幾日用唔到而家都未試過仲用唔用到
用淨50 蚊,又無得增值,咁點搞
想問問話銀聯頭 50蚊消費有 50蚊回贈,你地收到了嗎?回落去 tap and go acc 嗎?thx

無得用😂😂
點會個個用到

上一轉佢個facebook睇留言
就知去到出年都會比人繼續屌
本身有開tap and go debit card果邊咪得
銀聯是旦買舊野
剩.87又鳩左d
但睇嚟增值消費券又係有排搞
佢兩邊card number 都分開架喎
你加落apple google pay,佢都唔知你用咩嫁喎,點唔收?
Apple store 實體店 OK
Apple store app 用apple pay好似唔得
Apple store website用apple pay唔得 但好似會叫你完打卡資料就OK
上面幅圖唔係話消費券果邊可以入3000落debit咩?
邊忽中文字講可以入3000落debit?
眼殘sor
係可以充值落去消費券戶口,但充得一次
On撚9
點撚解唔俾第二期轉用其他平台
屌你老母真係唔想再用tap and go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞