tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)

650 回覆
31 Like 3 Dislike
仲要派第2 獲先有得增
係呀屌佢老母
我網上問apple 佢哋仲係話可以用消費卷網上買 gift card.
失敗左之後,打上 tag and go 次次理由都唔同,Hea鳩我就算

次次唔得理由都唔同,一時話幫你換卡號就得,之後再唔得又話要收1%手續費,所以要輸入 $1980,之後又話系統出錯買唔到,最後再買唔到又話消費卷唔可以買gift card,又話其他買到嘅人有權追返佢, 次次理由都唔同,係到鳩up

係咪即係而家唔可以買?
買到,唔用apple pay俾錢,要改人手入卡no.直接俾,成功
我人手入都唔得,我朋友都係,打上去tag & go 話唔俾買gift card, 打去apple 又話可以買
tap and go 交易失敗/退款失敗/死app/負錢/轉唔到錢/熱線無人聽/被鎖/加唔到卡苦主集中討論區(1)
https://lih.kg/uiKipmX
#502 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
要confirm 收 tap&go 呢一點我真係好唔明,咁做咩仲分Master 同銀聯?而家情況即係等如我用匯豐master card 要confirm 對方要收匯豐卡一樣,唔係master 所有master卡都收咁
仲未加到卡入google pay
究竟係咩問題出錯
係咪唔係用香港/香港地址google ac
你收唔收到sms先
想問下消費券買唔買到google play卡
CLS 消費券account無啦啦唔見幾百蚊
我都係
我都係
無啦啦冇咗四百幾蚊
明明計黎計去呢幾日都係用咗六百幾蚊仲要冇試過交易失敗,無啦啦食咗錢係咩玩法
你企係APPLE角度
消唔消費券唔關佢事
係VISA/MASTER就買得
你買唔到自己問發卡機構
想問下要點先加到張卡入apply pay,係咁被拒
想問下大家加完入wallet
係咪當普通master card咁隊埋去 do 就得?
我未加到卡
係咪未開網上付款
唔可以人手輸入,要係tap and go個加入apple wallet先得
開通網上付款,tap and go卡付款,的mastercard銀聯4個制

都係唔得就要打死亡熱線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞