C AllStar - 集合吧演唱會2021 (6) 演唱會後討論區

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
我都搵緊,仲未搵到 可能要睇下有冇二手碟
Make it happen 應該得返二手㗎喇 無論係原版定復刻版都

而家係日日上Carousell睇
太舊太hit嘅碟真係靠緣份
真呀
以前細個入坑因為無錢都唔會追返舊碟
宜家真係買都買唔返
如果休團之前嚟計,第二版嘅《新預言書》起計嘅CD都唔難搵嘅
嗰陣仲可以慢慢收

邊估到依家四子啲碟係一碟難求

祝大家早日脫離追碟地獄
最近太好彩係旋拍買左新預言書$110
估計應該唔係第2版好開心
今日終於走左去買翻CAllCollection
你隻係灰色定啡色?
啡色係第一版
灰色係第二版
同埋第二版有Neway個show嘅DVD
今晚皇上去咗力臻演唱會,唱咗少少留下來的人
https://www.instagram.com/p/CSR3OQqhNqx/?utm_medium=copy_link
好正
其他歌手我多數都唔買新曲加精選
鍾意完整concept album多d
不過佢地係例外
喺燒烤叉入面嘅廢系擔當出到嚟同其他仔仔玩升咗呢做king sir

CAllcollection係咪有第二版?
我今日喺cd鋪見果隻同我當年買果隻個包裝size都唔一樣
係啊 有時日如飛同此刻無價 買左此刻無價嗰隻
其實我無買碟既習慣 但係睇完演唱會覺得趁仲有得買要買了
我唔係講呢個

應該係問時日如飛果隻callcollection係咪出過第二版?
一時唔記得17年個隻都係用callcollection做名
我都係而家自己有返下parttime先開始慢慢買返碟,愛上咗燒烤叉之後,個種趁有就快d買嘅感覺好強烈
我都諗緊
因為突然之間好多舖都有時日如飛返貨
但係明明之前都斷咗幾耐
我最新見到果隻係薄啲 但唔知入面啲野有無唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞