C AllStar - 集合吧演唱會2021 (6) 演唱會後討論區

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
今晚記得聽
我因為C AllStar在2013的約定識左另一半,一齊到而家。
所以四子對我真係意義重大,上星期兩晚真係一個回憶之夜。
如果On仔你睇到,好希望你地好快會開part2 (即使細場都好),同埋你地呢段時間都俾左心理準備我地好多次,有啲野始終要宣布
族長今日仲有冇mon po呀???
族人要表白!!!
超級鍾意重生呢首歌
响演唱會聽到live真係有種無憾的感覺
希望不久將來你會再搞個人音樂會
到時可以現場聽你唱full version!
要宣布d乜
好驚
唔知點解大家响度 "FF" 佢哋會解散走人 etc
因為連平時唔會點喊的 J爺都喊到唱唔到歌
牙傾第一場又係喊到唱唔到
但我始終覺得大家諗多咗啦
睇返之前訪問, 牙傾話佢有親人走左, 或者係呢個原因先喊到咁姐
話說唔知點解阿king既喊令我對留下來的人呢首歌加左好多分
本身都鐘意,宜家諗起果晚更加鐘意
唔巧嚇我
第一首聽佢哋嘅歌係再不再見
真係好開心見到佢哋合返體
再不再見入坑真係有啲慘
好彩終於等到佢地合體
但我又好想聽佢live爆seed上去果下
一開ig story又後遺症發作
似係諗多左
17個次其實佢哋都有喊仲要牙傾喊先
係 其實年頭仲係好期待佢哋今年全年有咩搞作 兼期待下年佢哋會點玩

但你知啦 香港幾個月就可以變好多
講講下 諗諗下 就會FF太多

同埋佢哋用講埋哂啲咩 今日唔知聽日事呀 要好好珍惜呀
全部都好啱 但全部都會令人諗多咗

仲有佢哋演唱會完都淨係講有緣再見
17年玩到休團都實牙實齒咁話 我哋四個一定會返返嚟
就...好擔心
本身第一晚見你地話皇上喊到唱唔到
第二晚冇抱好大expectation去聽呢首
但係聽現場真係比佢驚豔到
個音勁穩
同埋一貫地,好聽過錄音version
係,我都係因為有緣再見
同J爺個段說話先咁諗
再不再見呢4個字
2017,係一個約定
到2021,變咗一個懸念
但係無論如何,有咩決定都會尊重!
完全明白
今日唔知聽日事
apply落邊都啱
尤其而家呢個時勢
但擔心都冇用呀
倒不如繼續enjoy左先, 回味下佢地演唱會的片, 期待下佢地今年出碟
btw 狗仔channel又有新片呀
其實 未見過佢會上唔到
入坑頭幾年有時都會擔心佢唱live會上唔到 尤其佢成日一嚟就唱好高音
但咁多年過去 又真係次次都上到 首首都上到
(當然上到都有時係超穩 有時係爆哂筋咁 睇狀態)
所以真係無諗過佢會上唔到
足以証明佢唱嘅時候投入咗幾多嘅感情落去
其實多數都係on仔同釗峰會炒炒地jase同傾都穩定
而家唔記得佢會即刻作
(應該)係大家諗多咗 話哂依家大環境咁差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞