C AllStar - 集合吧演唱會2021 (6) 演唱會後討論區

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
生於斯講香港
今次講地球,大環境
雖然enjoy有好歌聽
但係好矛盾,其實寧願呢d歌永遠都唔使出現 雖然冇可能
睇埋mv就知佢地個vision真係行得好前
而且個份無力感愈嚟愈大
https://www.instagram.com/p/CSBhslpnxM0/?utm_medium=copy_link
我喊到走晒音 仲俾fd子笑我唱得咁難聽都要唱
我睇返自己d片,收咗幾句聲都嚇親
逾越生死同時日如飛兩段chorus震住嚟唱
flat到爆
對唔住呀族長,下次我會練好d歌㗎喇
我冇錄呢幾首 好彩自己冇錄低,唔係又想J佢哋又要夾硬聽自己把垃圾聲
珍,仲有自己隻豬手係前面揮嚟揮去,同埋唱唱下個d「阿Kinggg~」嘅尖叫聲
不過呢d真係聽live先有嘅野
第一場都冇咁癲,第二場成個人癲咗咁狂叫佢哋個名
你都好啲 應該有音 我聽翻啲片 我一係喊到唱唔到 一係唱到唸咒語咁 我對佢地唔住
第一場已經嗌到覺得係極限
點知第二場仲癲 先意識到癲呢樣野係無極限㗎
第一場坐個到唔high,好難high到一個點
但第二場全部人都high,就崩壞咗咁嗌
靈魂進化一起前奏已經全場入哂局
之後除咗係好deep個part都係全場瘋狂嗌
通常係學生會搵
想當年我中學請過CAS/Dear Jane/ToNick
好想佢地再搞school tour,而家睇返d片覺得好幸福,點解自己唔早幾年出世
而家每次經過學校個個地方都會諗起5,6年前佢地係度唱過歌
唔會有學校再搞music school tour㗎喇
我反而係第一場身邊啲人high啲 ifc飛
第二場就我自己自動上咗身
痴線
果兩雙黑膠cd warehouse由一開始399 加到 499 然後今日最新係599
第一場公售位,前排4個定5個完全零反應
第二場東亞位,成個area勁high
同埋東亞飛啲位都幾靚
有價有市
好似上咗暢銷榜頭十位
點解可以一日升一百咁癲
真係當fans係水魚咁搶

早知演唱會嗰陣每款買兩隻,然後我用450再放翻出去,即刻變做良心賣家
邊到有得買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞