容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾參 )

887 回覆
199 Like 12 Dislike
買左書睇到第40頁! 希望你快d update 你個 blog 啦!
因為我無係呢度追po 好耐...仲停留係個blog 到..

BLOG 好正, 日日食飯都有講好詳細. 又多相.
等賣一排書, 再更新BLOG 啦, 有頭有尾

我會盡量更新
但每日做好耐同樣嘅嘢我驚睇都覺得悶
買左書睇到第40頁! 希望你快d update 你個 blog 啦!
因為我無係呢度追po 好耐...仲停留係個blog 到..

BLOG 好正, 日日食飯都有講好詳細. 又多相.
等賣一排書, 再更新BLOG 啦, 有頭有尾

我會盡量更新
但每日做好耐同樣嘅嘢我驚睇都覺得悶

翻工太忙比左錢仲未填表
仲有無得補寄

快啲填
撚屌們有冇荃灣區中醫推介?
要煲埋藥,調理身子
要煲埋藥,調理身子

無人理你了
睇完西藏編, 小蘋果隊最好睇
其實好多位都可以加相,
寧願加斜間都唔加相入去......
最後完結西藏編個頁, 大把位比你加相.
最後有位, 加一幅代表性相片, 小蘋果車隊合照, 代表完結西藏編
咁樣個畫面重令我感動
阿寶事件就咁話唔夾就算. 都冇講原因, 高登版有講例子.
加番個地圖好過. 細細張圖都好啦. 雖然拆出來賣.
重有可以完成一個地方, 地圖標記一下, 比我地有代入感重有幾耐會到.
要煲埋藥,調理身子

無人理你了

我覺得自己是零
睇完西藏編, 小蘋果隊最好睇
其實好多位都可以加相,
寧願加斜間都唔加相入去......
最後完結西藏編個頁, 大把位比你加相.
最後有位, 加一幅代表性相片, 小蘋果車隊合照, 代表完結西藏編
咁樣個畫面重令我感動
阿寶事件就咁話唔夾就算. 都冇講原因, 高登版有講例子.
加番個地圖好過. 細細張圖都好啦. 雖然拆出來賣.
重有可以完成一個地方, 地圖標記一下, 比我地有代入感重有幾耐會到.

紅字認同,係我做得唔夠好嘅地方
阿寶就始終係本正式出版嘅書,唔想講人壞話,喺舊登做吓八公咪算
要煲埋藥,調理身子

無人理你了

我覺得自己是零

荃灣唔識喎,葵芳得唔得?不過係沖中藥粉
要煲埋藥,調理身子

無人理你了

我覺得自己是零

荃灣唔識喎,葵芳得唔得?不過係沖中藥粉

今日揀咗個睇,試一排睇吓點先
丹巴
死晒圖

我知呀
解決唔到
丹巴
死晒圖

旅遊台好多POST 都死圖........
之前留名 POST 諗住遲D先睇. 依家死晒圖
丹巴
死晒圖

旅遊台好多POST 都死圖........
之前留名 POST 諗住遲D先睇. 依家死晒圖
仲等緊去曼市d 文
寄左書未
寄左書未

陸續寄緊,應該都寄咗100本
寄左書未

聽晚返大陸,好想快d收到
寄左書未

等左好耐都未有,好心急
寄左書未

等左好耐都未有,好心急

有人收到喇
寄左書未

等左好耐都未有,好心急

有人收到喇

EMS?

丹爺 我收到本書啦 仲有簽名好滾動
寄左書未

等左好耐都未有,好心急

有人收到喇

EMS?

用咩寄架?? 仲未收到

收到書啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞