容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾參 )

887 回覆
199 Like 12 Dislike
留名
之前果d死曬圖

Photobucket要收錢先畀link去第三方
好想跟住絲打足跡踩日本

屌 我小巫見大巫啦

唔好咁講,真心覺得厲害

都係因為睇左你篇遊記先諗住試下踩
Btw已課金
推推先

btw 之前課左書,係唔係去書展先會有簽名? 寄既唔會有?
推推先

btw 之前課左書,係唔係去書展先會有簽名? 寄既唔會有?

會抽時間簽啲喺寄出嗰批
書展咁撚多人,唔想做沙甸魚

喺岀一點個網課金嗰時填左地址,仲要唔要填張google form ?
書展咁撚多人,唔想做沙甸魚

喺岀一點個網課金嗰時填左地址,仲要唔要填張google form ?

要呀,填咗先係confirm用咩方法拎書
cd-rom追到開埋account 撐你呀丹巴
cd-rom追到開埋account 撐你呀丹巴

一本獌猁
成日聽人講倫敦總依戀雨點,但我一路從Dover踩,一滴雨都冇落過,不過就硬係冇乜陽光咁。其實自從離開Paris之後,天色一直都係陰陰沉沉咁,我諗英國方圓二百里都係差唔多咁上下。

望住個天越嚟越暗,我個心急起上嚟,周不時拎部電話收吓個GPS定位自己喺邊度,從而推算自己仲有幾耐先到London。但咁樣其實就冇咗個節奏,唔專心致志咁踩,所謂「欲速則不達」,反而更加慢。

當然啦,呢個都係單車旅行其中一個樂趣嚟,好似開OT不斷想早啲走,個心飛咗去第二度,而其實明明嗱嗱聲做晒啲嘢就可以走。

藍色就係M路,我一直跟緊綠色嘅A路踩

踩公路嘅好處就係唔需要點搵路,唔似得之前踩小路同單車徑,試過不下廿次miss咗啲路口,或者走漏眼搞到行咗唔少冤枉路。

但明明我一直沿住A20踩,唔知點解,無啦啦我又飛咗上Highway。屌……又嚟匈牙利死亡之旅?

仆街你哋做證,明明係A路

進入London邊陲,一個彎位,我就駁咗入一條超級繁忙嘅公路上面。明明佢名義上係A20,但我懷疑喺進入London之前,佢同M20高速公路連接返埋一齊,擺咗我上枱。

仲要係差啲要向我上香嘅神枱呀!

明明仲係A!!

嚟到呢條咁繁忙嘅公路,我盡量靠住邊邊嚟踩,但每架經過嘅車都咇到我屎都咇埋出嚟咁滯,嚇到我雀仔都軟埋。心知英國佬平時一定係怕麻煩,但連佢哋都好似德國佬咁響鳩我,呢條都應該同highway無異,一有位出,我寧願兜路入去啲衛星小鎮,都唔想繼續行呢度直插入市內。

我想食肥牛呀……
望住個天越嚟越暗,我個心急起上嚟,周不時拎部電話收吓個GPS定位自己喺邊度,從而推算自己仲有幾耐先到London。但咁樣其實就冇咗個節奏,唔專心致志咁踩,所謂「欲速則不達」,反而更加慢。

不能同意得更多
LM
書展係19-25號......

大佬我邊日放假黎搵你好?

See page and vote

你幫手賣書定坐睇度等簽名?

簽名啦,一個鐘賣埋書要有四隻手

簽名啦,一個鐘賣埋書要有四隻手

你幾號睇度?
TUGH:#%Y*#)Q%&)TYWOIGHWPIGW)(#%&(*%Q@_%@(%&@)*%&)@(%&PGH
著我曼波衫嚟有無野送?
巴打想問吓書嗰到係咪佢會郵寄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞