【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
下 無料喇?仲以為乜野大料要爆 廢過爆足一週又慢又少又唔致命一擊
有無蔣囝tg group live?

冇人出過聲
一次過啦
有無蔣囝tg group live?

冇人出過聲
下 無料喇?仲以為乜野大料要爆 廢過爆足一週又慢又少又唔致命一擊

人哋咪話擠牙膏式咁爆囉
由蔣巴變蔣狗 談連登質素
https://lihkg.com/thread/200697/page/2?ref=ios

好文共賞
Btw 可憐幾位波台手足比醬囝告到傾家蕩產
由蔣巴變蔣狗 談連登質素
https://lihkg.com/thread/200697/page/2?ref=ios

好文共賞
Btw 可憐幾位波台手足比醬囝告到傾家蕩產

都真係幾慘
呢個垃圾post都上熱門
無人想知你地互爆 加上爆埋d野好小學雞

你估爆料巴打想d料小學雞咩

以為有咩睇 而家十足Lf2

大把人想知呀

條友先dse你以爲佢fraud幾百萬呀
熱門usher真麻煩

咁你又唔可以因為蔣仔dse就唔比得人講嘅
有無慕光既同學識石同學 有既麻煩email 我地sochunon1999@gmail.com 蔣仔既子人格唔好搞事
我地想由碎料開始爆 我𠄘諾四點正既爆料一定唔會再係碎料 多謝各位巴打體諒
有無慕光既同學識石同學 有既麻煩email 我地sochunon1999@gmail.com 蔣仔既子人格唔好搞事

石同學你見到都可以email我地
係要爆就一Cue清佢袋
係要爆就一Cue清佢袋

清撚到咩呢啲垃圾,咁撚厚臉皮
係要爆就一Cue清佢袋

等佢永不翻身

中場時間等本隊長幫大家回下帶
Btw有冇手足一齊去探監
係要爆就一Cue清佢袋

等佢永不翻身

諗下好,人無恥則無敵
係要爆就一Cue清佢袋

等佢永不翻身

諗下好,人無恥則無敵

勸又勸過啦,佢要做過街老鼠佢嘅事

中場時間等本隊長幫大家回下帶
Btw有冇手足一齊去探監

我想知大神最也係咪冇上過水?
點睇你撐果兩兄弟思狗同蔣狗都瀨哂屎?

巴打玩壞咗蔣仔 而家又搵新玩具玩

巴打玩壞咗蔣仔 而家又搵新玩具玩

冇 呢個真心好奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞