【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
有冇人諗過醬囝係自己淋自己油

咁撚冇聊?

呢個有保留
有報驚又餘 醬囝冇呢個行動力

佢係唔係都報架啦

我成日都覺得佢報過1張之後影印張紙黎做template
【自導自演】
有超過一位報料人指出醬囝有一個太空卡號碼係91424793,大家可以嘗試GOOGLE SEARCH呢個號碼,會發現到一個連登POST,LINK如下:

(有圖)大家識唔識華少?
https://lihkg.com/thread/45544/page/4

雖然死圖,但係透過留言可以推斷出,所謂華少(91424793)用WHATSAPP恐嚇自己唔好出聲。

利申:發夢見到

即係用太空卡扮人(華少)
自演比人恐嚇借刀起人底?

無錯
有冇人諗過醬囝係自己淋自己油

咁撚冇聊?

呢個有保留
有報驚又餘 醬囝冇呢個行動力

佢係唔係都報架啦

我成日都覺得佢報過1張之後影印張紙黎做template

淋油應該真 應該唔會拎自己屋企較飛
有無人想繼續睇 24個蔣仔
有無人想繼續睇 24個蔣仔

【自導自演】
有超過一位報料人指出醬囝有一個太空卡號碼係91424793,大家可以嘗試GOOGLE SEARCH呢個號碼,會發現到一個連登POST,LINK如下:

https://lihkg.com/thread/45544/page/4

雖然死圖,但係透過留言可以推斷出,所謂華少(91424793)用WHATSAPP恐嚇自己唔好出聲。

個po有個巴打咁講
9成係樓主拎左工人個電話send俾自己

原post張圖
盡左力

有印象睇過

放大版 都叫勉強睇到内容
【自導自演】

個po有個巴打咁講
9成係樓主拎左工人個電話send俾自己

原post張圖
盡左力

有印象睇過

放大版 都叫勉強睇到内容

蔣仔做咩唔回應
Live
Up
有腦都知醬囝出聲都係娛賓
蔣介石(深潛中)
有腦都知醬囝出聲都係娛賓

玩壞蔣仔了
有無蔣囝tg group live?
有無蔣囝tg group live?

同求
今日4點再爆過
比大家休息下
爆料email sochunon1999@gmail.com
第一次見屌醬囝嘅po無醬囝

因為佢所謂既律師 警察 同議員 比我地篤爆曬
蔣囝tg谷情況如何

我都想知

睇黎要dum西瓜了 醬囝

蔣囝係咪mon住個post跟著成塊面紅曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞