【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
原來醬囝自細就比人欺凌 唔怪得佢成日關注校園欺凌新聞

可憐人

必有可恨處

比人恰到依家心理唔平衡
又受唔住跌落神枱嘅打擊

好認真講句,俾人恰咁多年都唔諗辦法去改善,剩係覺得全世界欠佢嘅,呢啲人無得救

咁醬囝轉學之後點?
好關心醬囝嘅成長史

可憐人

必有可恨處

比人恰到依家心理唔平衡
又受唔住跌落神枱嘅打擊

好認真講句,俾人恰咁多年都唔諗辦法去改善,剩係覺得全世界欠佢嘅,呢啲人無得救

咁醬囝轉學之後點?
好關心醬囝嘅成長史

轉校即將交代

可憐人

必有可恨處

比人恰到依家心理唔平衡
又受唔住跌落神枱嘅打擊

咁醬囝轉學之後點?
好關心醬囝嘅成長史

轉校即將交代

有樣新料而家私下撚緊覺得幾搞笑, 但又未100%證明到

願聞其詳

條撚樣未話自己中介打手果震
入左黎個連登group
專搵啲女user傾架
然後比啲女user屌鳩佢煩
重有呀 佢唔撚打字 成日錄音
最長果次唔知錄幾多10分鐘
如果果震 知佢係咁撚on9
你老味我實backup定

【疑似騷擾同學】

報料人為慕光同學,揭露醬囝當時有騷擾女同學嘅習慣。報料者稱,醬囝一轉校到慕光時,就透過班GROUP 瘋狂WHATSAPP其他同學,尤其係女同學。

然後,我地就問報料者醬囝係咪厹?報料者話,佢唔敢講醬囝係咪厹,但報料者記得醬囝當時講過,一個月內一定喺學校追到一個女仔。而且,報料者亦提到,喺另一個GROUP,醬囝成日放其他女同學嘅錄音上去炫耀。

利申:發夢見到
大家想唔想知蔣仔電話 同蔣仔深情對話 利申發夢見到
有樣新料而家私下撚緊覺得幾搞笑, 但又未100%證明到

願聞其詳

條撚樣未話自己中介打手果震
入左黎個連登group
專搵啲女user傾架
然後比啲女user屌鳩佢煩
重有呀 佢唔撚打字 成日錄音
最長果次唔知錄幾多10分鐘
如果果震 知佢係咁撚on9
你老味我實backup定

【疑似騷擾同學】

報料人為慕光同學,揭露醬囝當時有騷擾女同學嘅習慣。報料者稱,醬囝一轉校到慕光時,就透過班GROUP 瘋狂WHATSAPP其他同學,尤其係女同學。

然後,我地就問報料者醬囝係咪厹?報料者話,佢唔敢講醬囝係咪厹,但報料者記得醬囝當時講過,一個月內一定喺學校追到一個女仔。而且,報料者亦提到,喺另一個GROUP,醬囝成日放其他女同學嘅錄音上去炫耀。

利申:發夢見到

我愛蔣仔

我愛蔣仔

等等先 而家無咩人
上水啦蔣仔 你同你阿哥都幾似樣
蔣仔要唔要道歉啊 比兩個鐘時間你 兩個鐘後再爆料 password: 同志
上水啦蔣仔 你同你阿哥都幾似樣

原來醬囝唔係神嘅獨生子
推一下之後走了

料太少太慢

加油
推一下之後走了

料太少太慢

加油

其實我地主要係想蔣仔同返一眾比佢屈過既巴打道歉
笑佢只係其次
辛苦囇咁多位巴打追post

爆完D料再開過個post一次過放係版頭吧

爆完D料再開過個post一次過放係版頭吧

無問題
推快d, 料放得快d
password:同志

又得翻幾條友
個個都睇 邊會出聲講
驚惹隻癲狗上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞