【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
蔣仔 我地勸過你道歉 可惜你死性不改
蔣仔 我地勸過你道歉 可惜你死性不改

Email名都出賣佢
巴打快啲出曬做整合,蔣囝去到邊我哋就貼到邊

其實醬囝有邊次唔係不攻自破
醬仔係咪冇腦
咁撚多角色

係咪想佢做星星頭二世
我冇話係醬囝嫁, 你地自己估咋

係咪想佢做星星頭二世

咁大個都未見過啲咁無腦嘅人,緊係要追住嚟玩下先架啦
佢條仆街都有今日 之前係高登抹黑我間學校 比我撚 又話報警拉我又盛
蔣仔上水啦 最多我請你食阿華田雪糕
佢條仆街都有今日 之前係高登抹黑我間學校 比我撚 又話報警拉我又盛

傳說中既報警撚

原來你就係佢口中既慕光打手

報料email: sochunon1999@gmail.com

報告醬囝 捉到一隻慕光打手
【高度傳說】

醬囝嘅高度應該唔係傳說中嘅165cm,而應該有17Xcm或以上,所以大家唔好再誤會。

利申:發夢見到

報料email: sochunon1999@gmail.com

笑撚死咗
【高度傳說】

醬囝嘅高度應該唔係傳說中嘅165cm,而應該有17Xcm或以上,所以大家唔好再誤會。

大家唔好再話蔣仔係矮仔
【高度傳說】

好高
【高度傳說】

好高

好撚高啊屌
【聲帶事件】
有一位巴打放咗醬囝嘅錄音,LINK如下:
[突發] 按此收聽蔣囝真人乳陰
https://lihkg.com/thread/230326/page/1?ref=web

報料人為慕光同學,肯定以下呢個POST嘅錄音,的而且確喺醬囝。
另一位報料人為禮中學生,亦聽過呢段錄音,確認咗係醬囝。

大家加油努力推, 我整合咗成晚, 頂唔順訓陣先, 推呀推
一切都係發夢見到
大家加油努力推, 我整合咗成晚, 頂唔順訓陣先, 推呀推

重有冇料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞