【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
以前同過蔣仔同一個wtsapp gp
睇下record有咩柒野先

蔣仔吹水錄

有佢唱歌既錄音

有幾厚臉皮先可以係whatapps group 唱歌周街腥
除非好好聽

好似係上年10月佢玩ive d talent show 要唱歌 上黎問意見
有佢攞獎既相,不過好細張

蔣仔吹水錄

有佢唱歌既錄音

除非好好聽

好似係上年10月佢玩ive d talent show 要唱歌 上黎問意見

無所謂 照擺

蔣仔吹水錄

有佢唱歌既錄音

除非好好聽

無所謂 照擺

出左街 夜d先
其實我記得醬囝係舊登同連登都有蒲Ive post

蔣仔吹水錄

有佢唱歌既錄音

除非好好聽

無所謂 照擺

出左街 夜d先

用蔣仔歌聲召喚潛水蔣上水
我想問gay forum單野有咩證據係話醬囝放上去?
唔好意思我冇追上幾個Po

佢好撚鍾意貼tt1069 link架啦 見過幾次
琴晚先貼左條link

比如
https://lihkg.com/thread/82667/page/13
#310講到明擺左上去

有開過ive討論post

有開過ive討論post

唔係佢開都有間中蒲頭 同青樓post一樣
我地有佢錄音, 但要問准報料者先

琴晚先貼左條link

比如
https://lihkg.com/thread/82667/page/13
#310講到明擺左上去

即係佢以為起左果位巴打底 身分係舊同學?
醬囝我喺tst食緊一蘭, catch me if you can

琴晚先貼左條link

比如
#310講到明擺左上去

之前佢話起雲巴底點知又係佢D舊同學

琴晚先貼左條link

比如
#310講到明擺左上去

佢起嘅所有人起都係以佢識嘅人入面, 佢覺得舊同學先會咁對佢, 應該

琴晚先貼左條link

比如
#310講到明擺左上去

佢起嘅所有人起都係以佢識嘅人入面, 佢覺得舊同學先會咁對佢, 應該

正宗私怨撚

琴晚先貼左條link

比如
#310講到明擺左上去

醬囝 如果你有芒post 希望你會明白個世界唔係局限係學校入面
放低電話出去見下世面好唔好

蔣狗之前唔係話讀慈幼咩
佢究竟讀過幾多間中學

如果有睇我地整合 你可以見到gay forum個Facebook 同我地之前爆係蔣仔開既Facebook 一樣

27/5/2017

最近幾日都有連登巴打話想報有關醬囝嘅料,由於醬囝太喜歡起錯人底嘅關係,我地唔想報料巴打受影響,於是開設咗一個報料EMAIL畀巴打爆料 (報料email: sochunon1999@gmail.com)

結果,有巴打報料嘅同時,都發現到有人搞事。
我哋用個email Address可以search到中介佬個fake Facebook 但成個連登只有蔣仔同佢既同伴先會有開冒認中介佬既Facebook既動機 加上有人報料話曾經係一個Dse grp 蔣仔用過呢個email send email 被佢 極度懷疑係蔣仔wailimluk960@yahoo.com.hk

好賤囉

琴晚先貼左條link

比如
#310講到明擺左上去

醬囝 如果你有芒post 希望你會明白個世界唔係局限係學校入面
放低電話出去見下世面好唔好

巴打佢會聽既話早就已經道歉

蔣狗之前唔係話讀慈幼咩
佢究竟讀過幾多間中學

無錯既話係3間 地利亞 禮記 慕光

如果有睇我地整合 你可以見到gay forum個Facebook 同我地之前爆係蔣仔開既Facebook 一樣

27/5/2017

最近幾日都有連登巴打話想報有關醬囝嘅料,由於醬囝太喜歡起錯人底嘅關係,我地唔想報料巴打受影響,於是開設咗一個報料EMAIL畀巴打爆料 (報料email: sochunon1999@gmail.com)

結果,有巴打報料嘅同時,都發現到有人搞事。
我哋用個email Address可以search到中介佬個fake Facebook 但成個連登只有蔣仔同佢既同伴先會有開冒認中介佬既Facebook既動機 加上有人報料話曾經係一個Dse grp 蔣仔用過呢個email send email 被佢 極度懷疑係蔣仔wailimluk960@yahoo.com.hk

好賤囉

賤得嚟又好蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞