【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
偉大既醬公成晚都無入黎話gary誹謗

蔣仔律師信既大話都比grey踢爆

聯絡律師
【有關記者大笑料】

有一位姓李嘅記者好有採訪精神,留意到Grey同蘇蠢戇都係三大弱智嘅成員,主動同我地聯絡。

不過,呢位記者可能係IVE FD出身嘅,未採訪就一下咬定巴打誹謗,佢嘅職業操守受萬人景仰,唔知佢真身係邊位聰明人呢?

智商不足真係好橙

港閒版
【有關記者大笑料】

有一位姓李嘅記者好有採訪精神,留意到Grey同蘇蠢戇都係三大弱智嘅成員,主動同我地聯絡。

不過,呢位記者可能係IVE FD出身嘅,未採訪就一下咬定巴打誹謗,佢嘅職業操守受萬人景仰,唔知佢真身係邊位聰明人呢?

智商不足真係好橙

港閒版

呢位記者想同各位巴打做個訪問
12點
整合緊資料
柯尿食住甜筒仲有得笑,未笑完
lm

食住甜筒等柯尿
【有關記者大笑料】

智商不足真係好橙

港閒版

呢位記者想同各位巴打做個訪問

屌 智蔣
重有20分鐘 同大家回帶下醬囝嘅豪言壯語

醬囝:我地精英中心 淨係收精英

結果醬囝用把口搵律師

醬囝係咪一早就打算開個醬登比自己單機?

我正式宣布 計謀
大。成。功!
lm
LM
仲有5分鐘

我正式宣布 計謀
大。成。功!

呢個計中計算係最好笑藉口

我正式宣布 計謀
大。成。功!

呢個計中計算係最好笑藉口

唔好引我笑啦
仲有5分鐘

巴打係咪同蔣仔有咩血海深仇
仲有5分鐘

巴打係咪同蔣仔有咩血海深仇

花生友嚟,係睇唔過眼啲人柒成咁仲死撐
最後倒數
開佢波

觀塘半山

過氣名校
好開波啦,夠鐘啦
【疑似高登仔不攻自破】
有位自稱係高登巴打十三么嘅人主動EMAIL我地,聲稱自己係反醬囝嘅一群,佢邀請我地加入佢地嘅WHATSAPP GROUP,WHATSAPP涉及電話(事實上同一晚收到兩個問電話嘅人真係好奇怪),所以我地就主動問佢攞TG,點知回覆內容奇怪,所以我地拒絕咗。

我喺高登真係搵到十三么巴打,主動PM佢,問佢有冇EMAIL過我地,點知對方話完全唔知情。尋晚都見到連登有位叫十三么嘅巴打,話係高登嗰位,歡迎入嚟證明同澄清。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞