【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料

560 回覆
124 Like 9 Dislike
第一次見屌醬囝嘅po無醬囝

因為佢所謂既律師 警察 同議員 比我地篤爆曬

蔣囝係咪mon住個post跟著成塊面紅曬

紅都面曬

可能飛去台灣搵國民黨

紅都面曬

我諗起 我係劉律師 我係重案組劉健明
其實點解醬囝比人知道電話就咁驚?

據醬囝所言
「標哥」應該一早有唒佢屋企同手機號碼,
醬囝又堅稱各巴打(尤其係雲巴同gray )
係中介打手。
咁理論上嚟講,醬囝嘅電話一早就應該曝左光,
冇理由依家比人爆料先嚟cut電話?

咁到底「標哥」呢個人又係咪廿四個醬囝其中一個子人格呢
其實點解醬囝比人知道電話就咁驚?

據醬囝所言
「標哥」應該一早有唒佢屋企同手機號碼,
醬囝又堅稱各巴打(尤其係雲巴同gray )
係中介打手。
咁理論上嚟講,醬囝嘅電話一早就應該曝左光,
冇理由依家比人爆料先嚟cut電話?

咁到底「標哥」呢個人又係咪廿四個醬囝其中一個子人格呢

我地未爆佢真電話
回帶時間:
「標哥」係一位打電話同淋油恐嚇都唔識用133,
一方面話比受害人聽自己老細係邊個,
另一邊又同受害人講自己手下嘅打手係邊個嘅一名弱智古惑仔
回帶時間:

gary 雲生
回帶時間:

gary 雲生

我都唔信恐嚇電話會打得咁失敗
唔係show晒電話就自爆晒d朵出黎
回帶時間:

補圖:

回帶時間:

補圖:

不如我地統計下蔣仔係有幾多個人格
呢個又係既 上文話恐嚇
下文就求契弟咁求和解 恐嚇恐到講自己生意幾辛酸
呢個又係既 上文話恐嚇
下文就求契弟咁求和解 恐嚇恐到講自己生意幾辛酸

fail

蔣仔搵人求救
係爆就一次爆哂出黎啦
呢個垃圾post都上熱門
無人想知你地互爆 加上爆埋d野好小學雞

你估爆料巴打想d料小學雞咩
係爆就一次爆哂出黎啦

咪講左用擠牙膏式爆料

以為有咩睇 而家十足Lf2

大把人想知呀

睇住佢由蔣巴神枱 一步一步跌成蔣狗

以為有咩睇 而家十足Lf2

大把人想知呀

條友先dse你以爲佢fraud幾百萬呀
熱門usher真麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞