最近睇緊邊套韓劇? (28)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
到底摸條裙代表左啲咩
李炳憲個嚴肅樣好襯個角色
東邁n年後遇返當年救命恩人加女神,忍唔住申手捉佢裙尾
當時男女授受不親,愛信只係覺得驚訝同受辱(之後叫女助手燒左條裙)

依個post亦反映左2人社會地位,心意(單戀)
個陣睇完聽親呢首歌都會想喊睇過咁多套韓劇呢套嘅結局係令我最深刻

其實三位男角都㨂得好好,2位女角亦都無可挑剔
強烈推介未睇嘅快d睇,唔好錯過
之前細個橋入面掂到條裙,女主個樣都好驚
明天 Netflix D.P
後日 Netflix +tvN 海岸村恰恰恰

[Netflix韓劇] 海岸村恰恰恰(갯마을 차차차)
https://lih.kg/2675177
27/8 D.P Netflix
28/8 海岸村恰恰恰 tvN (Netflix)
30/8 紅天機 SBS
31/8 You Raise Me Up

9月
達利與薯仔湯 KBS
One the woman SBS
Hometown tvN
柔美的細胞君 tvN
魷魚遊戲 Netflix
人間失格 JTBC
黑色太陽 MBC

10月
智異山 tvN
具景伊 JTBC

11月
某一天/那天晚上
現正分手中 SBS

12月
雪滴花 JTBC

9月開始大戰
多劇睇了
Jisoo 啊
睇完law school 上嚟睇咗幾個po先知原來套戲有戀愛元素睇嗰陣完全無留意
睇哂你是我的春天
好好睇
節奏慢得嚟好治療
Netflix 下星期上狼少年
想睇好耐
The k2 聽見你的聲音
睇完。好好睇喎 劇情又多元化又緊湊點解收視禁低
D.P. 已出
出哂全集 原來網劇黎?
Netflix原創多數都一次過出哂
well... 正統黎講 導演同演員都話冇loveline... 實際做出黎...

上黎睇幾個po, 應該主要都係我同另外一個人講

Law School我都依家都未出戲, 已經翻睇幾次!!!
應該會開黎睇, 其他睇情況
27/8 D.P Netflix
28/8 海岸村恰恰恰 tvN (Netflix)
30/8 紅天機 SBS
31/8 You Raise Me Up

9月
達利與薯仔湯 KBS
One the woman SBS
Hometown tvN
柔美的細胞君 tvN
魷魚遊戲 Netflix
人間失格 JTBC
黑色太陽 MBC

10月
智異山 tvN
具景伊 JTBC

11月
某一天/那天晚上
現正分手中 SBS

12月
雪滴花 JTBC

9月開始大戰
金汎擺明鍾意寶拉 但係寶拉似係鍾意楊教授 btw我睇呢套主要睇金汎 好撚靚仔
其實根據編劇導演講... 一開始係安排
率A其實劇尾都未100%肯定佢係咪中意楊教授 (雖然我個人覺得係, 尤其睇返蘇格拉底果設定既話), 但楊教授一定對率A一定有多過學生以上既感情 (偏愛都唔止)... 考試提水出題範圍/ 幫人搵實習/ 破例食炸醬麵, 各種偷笑, 你話佢冇野我打死都唔信

而且最重要我話楊教授同率A先係真loveline... 最明顯既證據就係好多場戲楊教授條tie 既顏色同率A同一場戲著既衫係match既!!!
殘體字預警

BTW我一開始睇寶拉, 跟住發覺男主角係好多年睇貝多芬病毒就決定追! 捱過頭3集, 之後果D都好正!!! 唯一美中不足就係大魔王太廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞