最近睇緊邊套韓劇? (28)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
厭男厭女topic宜家係d韓國男超女超網拎黎小題大造去攻擊人 有時持平d睇

係世越號對韓國黎講係一個傷痛 所以d人先咁反感subscribe左個youtuber
Baba個套後期好7垃圾
個結局/設定又on99
係一開始睇佢地做歡喜冤家先好睇d
佢套酸酸甜甜愛上你都幾正
世越號都可以拎黎講笑 係我都唔原諒啦
Google chrome 睇Viu 係咪有事 出唔到字幕
你問題用chrome睇緊警察課程 無事
百日的郎君其實幾好睇
劇情通順冇爛尾有搞笑位有sweet位
都敬秀同南志鉉都演得幾好
古裝愛情劇黎講呢套睇得過
個人覺得仲好睇過雲畫的月光
有無中殿服睇 我最鐘意睇個女主著皇后服裝 我睇擁月最鐘意睇最後個集就係因為咁
penthouse s3 仲有5集完
接擋嘅劇係One The Woman
https://twitter.com/kdramacasting/status/1422730851318525953?s=19
唔係厭女喎
記憶中女主冇著過
但女二係韓素希就有著

最想睇女主happy end做皇后既劇情
想睇番10年前套IRIS2同雅典娜 有無邊到可以搵到 搵左好多網都無
警察課程又幾好睇
鄭秀晶 好正
百日的郎君冇你諗果種做皇后劇情... 但ending 拍得幾靚
而且俾多個理由你睇依套, 男二係金宣虎
韓韶禧果條線寫得都好好睇 <- 佢依條線成日都令我諗起公主的男人
雖然有金宣虎 但我睇完第一集就支持唔住
想問要捱到第幾集先會好啲
Netflix上咗成為王的男人 想問好唔好睇
沒關係唔只係治瘉劇..佢啲劇情好痴線
我嘅意思係我覺得好似機智醫生生活呢啲心靈治瘉劇好悶
所以想問吓精神病但沒關係是否類似這種劇種?
我都想知有興趣
有D.O梗係正啦
但我覺得個女主角真係好核突又唔識做戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞