最近睇緊邊套韓劇? (28)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
3人組
mama!!!
有冇睇直到瘋狂(MBC水木)? 依套都好好睇嫁, on檔仲有4集!!!
水木2套都有內相... 仲要2個好唔同既角色, 由上個星期開始懷疑人生, 睇直到瘋狂係一個樣, 跟住睇Road No.1 又係另一個樣

之前水木都係2套on檔 (Mouse 同Law School), 但果陣起碼2個都係頹廢樣冇咁大差距 (而且Mouse冇咁多鏡頭)
睇到第4集 韓世權真係太pk嘅關係 睇到好燥
唔知下次要等到幾時先再見到大文拍劇
1的悲劇睇到頭都大
【熱帖】機醫播出時長爭議,像橡皮筋一樣的播出時間,很多人因為這個寒心
潛水劍擊冠軍終於上水
大家都有陰影 不過女二係苞娜
幾靚女 不過唔知啲戲點
https://youtu.be/0IXbyWvSrrM
可以睇埋behind the scenes 允潭最尾喊個樣好cute
60天 指定倖存者睇左幾集都幾ok
閔大人真係做到新手上路嗰種無助同不安感
直到瘋狂 EP11/12 (<-仲有冇人追緊?)
我睇左一集 男主角個樣好頽好loser 頂唔順棄左
而家打算睇成為王的男人 但我唔係好頂得順古裝劇 唔知今次可唔可以黎個突破
好睇呀 我本身麻麻地古裝劇都覺得ok 珍九好好戲
普通中年鰥夫, 仲要係engineer.. 頹look好正常
但劇入面男主角好正嫁!!! 雖然男二會睇到好激氣...
癡線偷埋人地個project仲要同佢補習
佢第幾集先收皮
但我見佢啲收視好似麻麻地
睇咗網劇戀愛播放列表S4 勁純愛
不過可惜金賽綸唔做下季
睇返原來一開始講係金賽綸擔正
之後改口+空降
因為安排喺比較夜時段播? 可能有影響
見新聞話係不滿個名排人後邊 未身資歷好d
收視唔差嫁, 同檔水木贏曬其他幾套(我果陣水木睇緊依套, nana 套出師表同智孝果套我們愛過嗎) 第一嫁, 收視口碑都贏曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞