最近睇緊邊套韓劇? (28)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
咁機智先係mvp
不過月刊家係另一種風格 幾正
月刊家係有驚喜地好睇
機智醫生生活太多人吹奏唔駛多講
黑馬囉 用錯詞
期盼的大海浦項仲有半日營業 下次live bar去慶尚南道固城
冇李智雅 睇都費事睇
成套野入邊係宋援個對情有可原
個配仆街到
好療癒
現實社會三十幾歲人拍拖仲有咁青春就好
月刊家除左男主成日話stop難頂d外
其他都幾正
個女主之前套今生是第一次都唔錯
秀智幾時可以有新劇好似當年當你沉睡時咁正
下集回歸 放心
我今集都係skip住睇
下集有鮮于貞娥 音樂part應該又係爆多...
演員line又可以企一邊
8-9成都係
得準備營業先有佢地
韓素希由於健康問題 從wavve原創電影《gentleman 》女主下車,換樸成雄確定 合流,與朱智勳形成 Two TOP。

韓素希方表示由於接連電視劇廣告拍攝,身心疲憊,由於健康問題,參考醫療人員意見,暫時需要休息所以下車。

樸成雄飾演檢察官出身的律師事務所代表權道勳一角,

朱智勳飾演品生品社的社長池賢秀一角,他為了想要洗脫殺人罪名,捲入了巨大事件之中。

這是一部愉快的犯罪娛樂片,講述了男主想要在一星期內洗脫罪名,親自尋找被害者而展開的故事。

wavve獨家投資,明年5月上映,劇場上映後在wavve獨家公開。

影片預計將在8月中旬開機拍攝。

影片由《導演無話可說》《尋找青蛙》的金慶元導演執導。

演技太差 比人退貨?
月刊家
南尚順同余宜珠笑撚死
第一集就勁多錫戲,連安內相都有
等多幾集睇下review好唔好先追
安內相係咪住係片場唔番屋企
韓素希由於健康問題 從wavve原創電影《gentleman 》女主下車,換樸成雄確定 合流,與朱智勳形成 Two TOP。

韓素希方表示由於接連電視劇廣告拍攝,身心疲憊,由於健康問題,參考醫療人員意見,暫時需要休息所以下車。

演技太差 比人退貨?

佢年初先因為工作過勞入院喎 應該真係健康問題啦
https://www.koreastardaily.com/tc/news/133219
啱啱睇完名不虛傳,好鬼好睇,金亞中好正
佢話佢淨係睇自己嘅劇集
月刊家
係架,同埋我想睇多啲結局個part驚喜囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞