最近睇緊邊套韓劇? (28)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
+n !!!!!!!!!
佢同阿媽喊住講電話仲有攬住阿媽喊呢兩幕睇到我哭左
無法抗拒的他
我都係呢到喊咗 都冇喊
尹施允安喜延樸基雄 主演的 Wavve 8集性感活潑愛情喜劇《#You Raise Me Up# 》

此劇講述了30歲公務員考試準備生龍植與初戀泌尿科主治醫師露達的久別重逢,幾經周折成為人生主人公的性感活潑愛情喜劇故事。

尹施允劇中飾演男主,需要去泌尿科治療的31歲公試生都龍植一角,他公務員考試考了好幾次都沒考上,然而就在此時出現了男性健康上的異常信號(陽痿),使得他自尊心受傷,更令他絕望的是,他去泌尿科治療,偏偏他的主治醫師是他曾經的初戀李露達(安喜延)飾演,但是現在絕望還為時過早,龍植再次挺身而出,握緊拳頭,露達為了輓回一蹶不振的初戀開始發揮出真正的實力。

安喜延劇中飾演女主,泌尿科主治醫生李露達一角,在醫院遇見了初戀空植,她記憶里初戀是個完美無缺的人,然而他這次卻低下了頭,我的初戀居然得了陽痿?不會吧?這讓她也很尷尬又震驚。

樸基雄 飾演男二,女主的問題男友,精神科醫生都志赫一角,有錢人家的孩子,雖然他長得帥,但是他卻經常讓女友生氣。

8月31日在Wavve上線全8集。
cls
唔睇過點知伏
庭沼珉 月刊家大結局採訪透露自己下部劇新劇是洪氏姐妹《還魂》 。目前我在準備新劇拍攝準備,過得非常忙碌,還魂題材非常新鮮,我感覺是多姿多彩的作品。

變相官宣庭沼珉是洪氏姐妹tvN新劇《#還魂# 》女主 ,和李宰旭黃旼炫崔乂園劉俊相朱相昱樸素珍 合作

此劇是一部關於天氣,年輕術士們的愛情和成長故事的奇幻劇。

由《今生是第一次》《金秘書為何那樣》樸俊和導演執導,《主君的太陽》《德魯納酒店》洪氏姐妹執筆。

下半年播出。

個poster好正
You raise me up 唱左出黎
冇🤏🏿冇事啦
同今生是第一次既導演再合作
不過洪氏姐妹就......希望李民基會客串
好難講 d男超女超都癲
青瓦台見
整poster條友好鬼正
男超:點解要講男性不舉 睇少大韓民國男人呀
女超:點解女主要做咁既行業
啱啱喺netflix睇到片頭 幾吸引開咗嚟睇
因為我真係最怕睇啲平淡嘅劇
我鍾意睇啲有高潮位嘅
但明明真實年齡係D.O大過佢幾年
除咗好耐之前嘅擁抱太陽的月亮真係好正之外
之前睇咗呂珍九既德魯納酒店同怪物我都覺得一般
冇話好好睇但不妨一看
聽個名都知道係伏
所以我從來冇諗住睇
通常大卡士都未必好睇
好似藍色海洋的傳說悶撚到
劇荒了太多劇一次過完哂
睇完惡之花
好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞