歐鎧淳我正式屌你老母呀

709 回覆
3196 Like 83 Dislike
多謝你回覆,完整句子係泳總同總教練陳劍雄耍手段導致郭家輝無得出賽而不給予運動員以及公眾合理解釋,然後將矛頭推落其他運動員身上因為知道佢哋唔敢出聲,而歐鎧淳一干人on99並且喺佢哋逼使下照出咗份聲明,成為你口中嘅加害者

講嘢要講清楚啲,尤其當你覺得自己咁正義,就唔好講啲唔講啲,又選擇睇啲唔睇啲
請留意返我全段2000字都冇一粒字話佢係無辜,我一直強調點解借account出聲係希望大家尋公義嘅同時,唔好俾真正源頭泳總同總教練陳劍雄走甩,我講咗,自己經過呢兩年抗爭真係有好深刻感受,所以我先至決定衝出嚟咁做,即使徒勞無功,但若然有多一個人願意接受都好值得咁做

我真心感謝你有睇晒,所以我唔覺得你on9,但你絕對係斷章取義
多謝你都有睇同回覆,不能認同更多,我哋真心傻閪,駁唔到
只能敬告大家唔好漏咗泳總同總教練陳劍雄!!
對於靚到咁嘅嚟講
包容佢可以做壞事嘅空間高好多囉
道貌岸然

佢(道)嘅貌係咪(岸然)咁樣我真係唔知喎
游水界入面話
佢做人二奶,勾引咗某足球隊老細個女婿,攪到人哋婚變。
磨牙
推撚到佢為港捐軀
人前扮公子,人後正人渣,出名運動員我見幾個,偽善有一班,所謂精英運動員
又block一隻

咁你地三個唔好彩啦 歐狗要落地獄既緣故
所以希望你哋成隊輸到仆街
原來譚狗 何狗都係同歐狗一樣有份出嗰份聲明迫害郭家輝 咁鄭莉梅唔好彩啦
由於佢哋三個要落地獄嘅緣故
所以祝你哋成隊都輸到仆街呀唔該
聯署運動員包括:陳俊希、卓銘浩、張健達、張祐銘、何天朗、林澤鏗、劉紹宇、廖先浩、林昭光、麥浩麟、莫啟迪、吳鎮男、吳欣鍵、杜敬謙、黃竟豪、王俊仁、楊顯皓;歐鎧淳、陳健樂、何南慧、葉穎寶、簡綽桐、林凱喬、廖小喬、施幸余、譚凱琳、鄧采淋、王芊霖、黃筠陶、楊珍美。
外國發左蹟都唔好代表香港
缺席啲咩訓練先
個人訓練定係嗰班泳總教練想要佢嗰啲濕鳩訓練
之後迫佢轉教練名
唔轉就無比賽去
出賽之後攞到獎就cap水cap名氣呀?
乜撚嘢個人訓練 體院裏面得港隊訓練 最多係跟唔同教練 撚有個人訓練
全香港得一個泳池?
港隊就一定淨係可以喺體院練水?
唔係體院個啲係區隊嚟
本身郭生就跟港隊 陳劍雄嘅 你唔識就出少句聲啦
邊有佢份

作賊心虛到
當年仲有拔萃小將 伍棹然 都無得出亞運。
呢條女真係仆街黎!
咁大個人,出唔出聲明,自己無腦諗清楚?
公義永遠行先,唔係一句受壓被迫就大曬!
唔好諗住咁就可以轉移視線去19泳總到,佢地最後選擇出文助紂為虐,就有一定既責任。
祝你呢啲左膠死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞