歐鎧淳我正式屌你老母呀

709 回覆
3196 Like 83 Dislike
間拳館有罷工又有出post撐
Rex就唔知了,有轉黑icon但又有你呢單同狗跑步
唔可以話你錯,但其實全世界都發生緊,學識點生存啦樓主,當然如果樓主有能力改革到我都支持既
你有無玩競速運動比過賽

有無試過入決賽

其實操到最top嗰班第一至第八名都係差0.5秒內贏輸就睇嗰一次嘅發揮

除非你叻到好似保特咁跑100米拋離top range 3秒以上

否則,行埋一邊收皮啦
男人賣屎忽值錢嫁咩?你估你係Anson Lo 咩,你出嚟做過嘢未
講咁撚耐原來唔知頭唔知路就係度做架兩
圖又冇你吹幾大都得啦,佢係藍屍同狗跑步就真係有圖啦
之前有個打羽毛球嗰個?唔記得咩名
保特跑100米拋離top range 3秒以上
做運動員,最緊要風度,同心理質素,睇到呢個post就知嗰位入選唔到港隊嘅原因

無風度,心理低質,又唔夠叻,叻嗰少少就懶鳩叻

依家出國際賽係代表香港,咁嘅質地放出去棧影鳩衰香港
戴偉浚
佢意思係保特都要行埋一邊收皮
你所講嗰啲學識生存呢係叫我避重就輕
好抱歉啊 我做唔到呀
你攪選拔賽係要搵出最快果個呀嘛
選拔賽唔係比賽?
依家唔係講緊呢樣野呀柒頭
300幾個留言你係咪淨係見到我屌佢啊?
佢都會有性醜聞?
一個態度差嘅運動員,唔單只會影響到運動團隊嘅形象,而且仲會影響到隊友

家輝有天份,但為人高傲自大,自我中心無紀律,全隊隊員都無人鍾意佢。實力係有,但發揮唔穩定。

如果叫佢喺九龍公園玩One Day 比賽,我覺得無問題但依家講緊搭飛機,要同其他隊員相處兩個星期嘅比賽我就唔建議,我寧願輸佢一個,好過影響全隊人成績,最重要係佢根本唔係乜嘢千年一見嘅天才,無關痛癢。
其實我覺得大部份至TOP果班運動員,
都係有D偏執狂, 否則都好難練到至TOP,

因此, 大部份都閪閪地嘅, 特別後生果D,
多數都自撚私, 只求自己嬴比錢,
話知你疫情乜乜乜
比比機讀書啦,唔好上咁多連登,第時出嚟做嘢你就會明
香港隊長陳偉豪?
on9
咁郭家輝幾時喺大賽因為心理質素發揮不穩定呀?
你邊到睇到佢心理質素有問題呀?
出去比賽我話鳩知你點啦
游得最快既就贏
你憑咩認為郭家輝出去游大賽會因為心理質素差而發揮不穩呀?
定係你係泳總/海天班撚樣呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞