歐鎧淳我正式屌你老母呀

709 回覆
3199 Like 83 Dislike
https://www.instagram.com/p/CRlagsJLhsG/?utm_source=ig_web_copy_link

歐狗你好意思出黎講代表香港?

你條撚樣之前同泳會逼害郭家輝單野當無發生過?
屌你老母臭閪 唔講大家好似唔記得咁
你係同緊當權者逼害無權者 因為你係既得利益者
你係一個仆街冚家鏟 希望你游水個陣遇溺浸死
仆街,俾咗正評。

佢個人係仆街,但未至於要咒人死。
假仁假義
亞運游泳代表隊今日(26日)發表聯署聲明,表示「強烈譴責某本港媒體失實報導(道)」。聲明不點名指,就近日有本港媒體針對個別香港游泳運動員入選資格的報道,亞運游泳代表隊一致認為該報道斷章取義,未能反映事實之全部並有誤導之嫌。聲明更稱,部分成員因此分心以至未能專心應付比賽,為其團隊帶來負面影響。香港游泳運動員歐鎧淳、陳健樂及施幸余等人,均在Facebook發布同一聲明。

批評報道打擊士氣 影響應付比賽
亞運游泳代表隊的聯署聲明表示,就近日有本港媒體針對個別香港游泳運動員入選資格的報道,代表隊一致認為該報道斷章取義,未能反映事實之全部,並有誤導之嫌。

聲明指,亞運會是四年一度大賽,每位港隊成員都在全心備戰為港爭光,「個別傳媒在比賽期間的失實報道,抹煞入選運動員一直以來的努力之餘,更嚴重打擊團隊的士氣。 部份成員更因此分心以至未能專心應付比賽,為我們團隊帶來負面影響。有關該媒體的惡意中傷,更加嚴重影響香港游泳隊的聲譽」。
佢同一當權者逼害一個無權無勢既人
背後就係因為維護自己既得利益
條臭閪搞到一個有料嘅後生仔冇晒前途
邊個慘啲?
仆街,俾咗正評。

佢個人係仆街,但未至於要咒人死。
條臭閪間接搞到一個有料嘅後生仔冇晒前途
邊個慘啲?
撐海狗
掛著中國香港狗牌的人還好意思說代表香港人?
外國非常歡迎有實力的運動員移民
香港人真係善忘到當佢為港爭光
條撚樣點樣逼害一個付出血汗去爭取代表資格既運動員
幫你推
話洗唔洗叫佢去死個啲人
可以理解下點解香港體育界到依加都霉霉爛爛
其中一個原因咪就係圍威喂囉
真正有能力既人就永遠比啲有權有勢既依附者取替
之前都唔明點解佢會俾人叫女神
個樣唐氏咁
試想象下一個運動員用左咁多時間同血汗練習
目的就係想為自己國家出戰 最尾唔係因為能力不足而無得出賽
係因為有一班人係度操弄資源同權力 比自己人上位
咁本身有能力既運動員付出佢一生去為國家奮門
但換黎既係某部份既人圍威喂 而無機會大展身手
會有幾撚崩潰呀?
推撚死到歐狗仆街
游水果班有錢,實圍威喂

香港做運動員細個就算幾勁,為兩餐一早放棄啦
同佢個ex一樣, 無非係一隻博上位嘅臭雞/臭狗
歐狗呢條撚樣 大把人仲當佢香港之光
仲有條撚樣本身靠游水開拓其他市場
胡狗彤
游水果班根本係運動界嘅權貴

好多非種子運動嘅運動員慘到仆街,更多嘅係頂唔順放棄左
呢單嘢點都記得
唔想再見到佢
好撚想佢死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞