歐鎧淳我正式屌你老母呀

709 回覆
3196 Like 83 Dislike
唔係比較緊
純粹提埋亞運佢哋游接力
冇何都有
唔係講到咁差
同埋依家去得奧運嘅都係達標
不過總會啲垃圾屎關係同運作係絕對事實
再新D果班又點
咪一樣係用緊泳總傳統小圈子咁上位
呢樣野一日唔改 你有幾多個後生有潛質既泳手都只會被泳總磨死/趕走
尤其是好似何詩蓓呢D背景既人 就算唔游水都大把路數
你要同佢玩呢D 佢不如唔玩 專心讀書/做自己野仲好
何詩蓓如果唔係對香港情意結 如果當初揀左代表愛爾蘭
而家泳總仲有得打飛機咩? 唔通靠歐凱淳黎打?
咁唔屌泳總主席屌佢做咩
想屌佢本人多啲
想佢blublublu真係難啲
首先亞運對手係咩人
奧運對手係咩人
你講亞運做例子其實都值得討論
入面有D例如陳健樂呢D 其實你睇佢獨立成績根本就唔理想 但又游接力有牌喎 咁佢咪一路永續
而你參加大賽好似奧運亞運呢D 選手數目係有quota
最後泳總次次都係會叫淨係游到一個項目既最佳泳手放棄 唔好去啦
隔離果個又游到接力又游到單人 雖然唔勁 但係慳返個位etc.
呢D野係咪熟口熟面? 郭家輝事件咪係用呢個借口囉
你同你老母都快啲死
有D野其實通晒天
你唔洗又加密又盛好似好秘密咁
話情意結唔通真係講句香港人加油就即刻決定到代表香港咩
你話泳總努力 你又知愛爾蘭泳總唔努力? 人地愛爾蘭親戚開埋口話想佢代表愛爾蘭添呀 你知唔知佢親戚係乜水?
權衡過晒咁多野最後揀香港 唔通真係貪你泳總多資源多錢咩
我冇諗住幫泳總保駕護航
所以你講泳總管理僵化嘅部分
我都好同意
佢哋班管理層淨係識得諗點樣吸資源
所有着數拎盡就最啱
所以泳總只會好快磨死晒D運動員
你估何詩蓓頂到幾耐 佢如果過兩年開始跌watt 又唔埋香港果班人堆
到時咪又俾泳總當condom
何詩蓓叻女在真係自己爭取成績返黎
如果佢要靠泳總行到呢一步 過多幾年肯定俾泳總玩死
唔怪得波台咁鐘意
追擊cctoy話弱智黎

黃你老母,死全家啦
我次次J緊美谷朱里時,硬係覺得美谷個樣好似佢
咁你代佢死啦
出賽發台瘟都游得快過契仔
正賤種仆街, 又醜又無波.
同ex一樣 樣
女佢老母咩
其實係咩事 想知
記得呢單野 好心條樣柒平胸巨人收撚皮

0好感

成個感覺同李慧詩差得遠 李慧詩仲要係世界最top咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞