歐鎧淳我正式屌你老母呀

709 回覆
3196 Like 83 Dislike
佢本人叫我拎,我即刻攤牌,

呢個係佢前途唔係你前途,你梗係可以口罕罕
你地話游水就係有錢人先玩嘅運動,講到好似姓郭條友係無水游嘅窮撚咁,講家底,真係無乜高低
咁屌你老母啦,係到含沙射影做乜鳩姐?
你咁樣講完又無證據,你依家就真係口罕罕啦,無證據底下鳩up就想屈鳩人
你up乜撚
照你咁講 泳總都幾撚醒 寫篇聲名推你班傻閪出去做擋箭牌
點解論壇管理員唔del post
辱罵香港運動員 咁都唔censor
你真心膠定點
人地有咩得罪你
而家奧運為香港運動員打氣好心咪出負面post
一打膠 唔洗找
樓主同隻臭閪三唔識七冇話得罪啲咩
係睇唔過眼隻臭閪助紂為虐 泳總黑箱作業
而家仲想用運動員光環想香港人支持?
含撚啦屌你老母
屌佢老母
垃圾屎啦 淨係識姣人地條仔
唔知真les假les 臭雞
我都廢撚事駁佢 on9到唔想屌
快撚啲輸 香港人唔撚支持你 虛偽狗
就算有黑箱又點
睇整體利益最緊要
有冇人記得歐鎧淳跑馬拉松單野 係打尖跑唔係佢組別嘅session
呢個係點
當年831框架係咪又要袋住先呀屌你老母

咁撚樣都講得出,做港豬做到懵撚咗呀
講起又有印象 正臭閪
,當中歐鎧淳及男友胡子彤,一同參加十公里賽事,最後更甜蜜地齊齊衝過終點,大放閃光彈。不過有眼利的網民卻發現,歐鎧淳疑似未有按照指定開跑時間起跑,反而跟男友於7時59分一同起跑,最後以約57分鐘,同時於8時56分完成賽事,令網民質疑大會給予歐鎧淳特權,批准她刻意延遲開跑,怒斥「帶頭做壞規矩」。
有黑箱又點
啲口氣大到
「我地只係出嚟保衛家園,六月飛霜呀」
歐狗可以話係香港體壇腐敗既代表
競技運動唔係靠競技,係靠關係
游水只係踏腳石,搵錢想入娛樂圈先係真
你身為一個游泳港隊運動員點解走去跑馬拉松?
係因為你想增加光率,路人皆知
專業運動員最單純一心一意追求獎項
你從來都冇
[有無搞錯]歐鎧淳唔跟自己比賽時間跑步都得?運動員特權?
https://lih.kg/1025547
大雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞