林俊傑食女之王?

514 回覆
1384 Like 28 Dislike
你有無睇字架 最後係俾人戳爆佢識都敏俊

//其實G.E.M.曾於3月在Facebook留言,當時已提到都敏俊:「我偉大的經理人Tan告訴我昨天有媒體邀請我和他上太空!OMG,這是要逆天啊!完全不用考慮,趕緊答應!我一定要去!看來我要做好準備偶遇都敏俊,哈哈哈!」//
講左好多年啦 去唔同國家食女fans
利申聽人講
好似傳食過tommy個老婆
sure
死醜男咁撚柒樣衰 比佢食到係人生恥辱
有冇食過蔡英文
屌大把女fans爭住俾佢屌喇,點解要講到佢錯哂咁
你都發神經
我開頭直頭話曾經覺得林似有精神問題
但係你一而再再而三屈我撐佢,仲意圖屈我係fans/本人
你屈我嘅時候一樣證據都無
係咪你口中嘅唔夠人講就想屈人係fans?
而家我直頭搵到你19年就盲撐gem嘅發言
我問一句你算唔算死忠 好意思話我屈你? 雙重標準到
不如你又搵下我record我有無講過任何言論撐林宥嘉

其他阿gem嘅黑料google一下都大把
我只係拎咗首歌最明顯嗰句出黎
係咪我ff大家自有公論
你係咁話我撐林宥嘉就真係ff喇

btw你個化成風連音都唔啱 真係唔好對弱智期望咁多
牙漿化成雨就係痴華晨宇搏上位
許嵩化成雨就係音都唔啱

你係咪重度到連字都唔識睇

https://mojim.com/化成雨.html?t4

嘩成七十幾首歌都有化成雨,咁咪成個樂壇都痴華晨宇?

唔夠人講就屈人死忠,你咪又係盲反人

同你呢啲賤種講咁多嚟都嘥鳩氣,慢慢陶醉喺牙漿搏上位嘅世界啦唔阻你
推呢個
雙標都唔係近年先有,唔代表啲乜嘢
打返全寫,唔好學支那人乜鳩都縮寫啦巴打
正想講成個館長咁
邊個陽光天王?
樓豬夠膽pin this
真定假 咁撚大隻
旺角中心>旺中
長江實業>長實
和記黃埔>和黃
縮寫中國獨有?有專利?以後中國做咩我地就唔做得?中國人食飯飲水你唔食?仲懶有道理咁做乜鳩,成日計較啲唔重要嘅細節
我無話呢個係支那專利,香港有個啲無必要改
只係唔好係唔係都全部打哂縮寫
把聲勁溫柔
當紅女子組合去睇演唱會俾邀上台 點樣可以say no
咁多傳媒影住 就算唔鐘意都要大大方方上台掛
縮寫呢啲約定俗成用開咪用,咩叫有必要咩叫冇必要邊個界定?我夠覺得中同 中童呢兩個terms好難聽兼好易撈亂應該分翻開但啲人叫慣咪又係咁,既然唔關中國事咁你又話人學中國做咩呢? 一係你就叫佢唔好用縮寫,你覺得好難聽,但呢個係你個人惗法,你可以提出但人地都可以唔give shit
好似係嘉賓黎
咁唔通約定俗成又縮做約俗?你呢一刻聽落un 耳係因為未有人用,可能5年後有人叫你唔好咁講 你又會屌佢有咩問題

就係因為越黎越多人叫所以先覺得慣左咪又係咁
珍珠奶茶都係呢幾年先多人叫 而家想同人講唔好叫珍奶 分分鐘人地覺得我地扮野

最後 巴打你覺得我地計較呢啲唔重要既細節
你有冇聽過要催毀一個地方,首先要消滅佢嘅語言?
#177 https://lih.kg/gNKDiT

引戰5毛狗嚟架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞