林俊傑食女之王?

514 回覆
1384 Like 28 Dislike
我仲記得有場concert叫咗觀眾嘅hebe上去坐吊橋定唔知櫈, 然後唱豆漿油條, hebe個反應同樣
你真係收撚皮啦自稱磚家同我講humble
一味得個屌但又冇分析 黎黎去去都係講大路野
完全冇具體實例支持 啲人唔信你都好正常

係得你自己自我感覺咁良好覺得自己係勸緊世叫人唔好聽啲冇益既野 實情係連點解呢啲冇益都說服唔到人 仲要出黎認磚家
佢真係好撚樣衰,把聲又難聽
有講錯佢?唔係二線歌手係咩成日講歷史想當年,收皮啦廢老

紅唔紅關佢哋分手咩事先,人哋屌鳩林宥嘉又要起哂鋼話人臭閪唔講認為你係林宥嘉本人
叫佢舉例覺得邊個音樂人合佢心意又唔講,我都想提升下自己音樂審美
Hebe定she自己都講埋一份架啦,又唔係得林俊傑講
情況就好似之前音樂台有條友又係自稱專業音樂人話Jay首以父之名一般貨色,亞洲求其搵都一堆歌好過佢。咁理所當然就大把人叫條友舉例啦,但條友又一首都唔講
其實你地啲專業音樂人係咪行內有咩禁忌?唔舉例得自己覺得好既嘢?
你覆緊嗰個係佢本人黎
佢唔係賣靚仔
你知唔知佢咩樣
二線歌手唔代表唔可以俾人痴上位喎
阿gem借林宥嘉炒作咗幾耐?仲話等咗人9年
當年阿gem仲話自己係處女唔肯俾隻豬林宥嘉
點知轉頭俾人戳爆同個ex去長洲過夜

唔講歷史唔講當年你講林宥嘉咩麥當奴做咩?唔係歷史唔係當年?
成日幻想講林宥嘉人地就會好緊張,你唔覺你講林宥嘉點差點差嗰啲我連駁你都廢事咩
我只係陳述返事實,刺激到你唔好意思呀

「想痴都敏俊炒緋聞
嚇到人地經紀人對佢彩取三不態度
之後又痴去大陸明星華晨宇度,作咗幾隻歌炒緋聞
人地華晨宇俾人爆未婚有子,佢就即刻出隻歌想暗示人地出軌
但係明明佢自己同男朋友mark都拍咗好多年啦,人地搵第二個又關佢乜事,定佢自己精神出軌
聽聞佢男朋友mark本身係好姊妹條仔添?」

請問呢段你反唔反駁到我邊句屈阿gem?
行姐..?
宜家Rico 去咗邊
就係食完幾多都無人知先係最高境界
其實樣同食唔食到女無必然關係
女唔淨睇樣
唔好睇太多連登仔ff
感情台cc台好多男女post啲comment 都係“咁樣衰都有女“
現實就係好多男仔樣柒到一個點都可以有女
識好多台灣朋友 都知佢係最強食家
基本上好多歌迷都俾佢食過

台灣朋友話當年hebe都爭d俾佢食左
好耐冇斯羅巴
人哋話唔婚前性行為姐,有講過自己係處?長洲單嘢佢好似話係數星星咩都冇做,有冇破就唔知喇

兩個藝人一齊好自然有新聞,林宥嘉處理感情處理得唔好比人屌有咩問題?你覺得冇問題祝你年年新年飯食麥當勞囉

後面你講嗰啲咩痴金秀賢痴華晨宇唔該你比source先啦,自己喺度鳩up人哋作歌係作比華晨宇,人唔笑狗都吠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞