林俊傑食女之王?

515 回覆
1384 Like 28 Dislike
其實你覺唔覺自己好好笑
尋晚比人圍屌,而家就喺度單單打打,十足十啲自認懷才不遇既毒撚喺度屌鳩啲成功人士咁
講返林俊傑,就算佢完全唔識寫歌,單憑佢既唱功,我諗都足以爬上佢而家呢個位,部份人成日話一個人唱歌得技巧冇感情,但咩叫感情?係咪感動到你就係有感情?感動到你但感動唔到我,咁又係咪真係有感情?
陳奕迅綽號感染王,我睇佢好多live,剩係覺得佢爛聲又hea唱,水準又唔穩定,係咪所謂既‘有感情’就可以掩蓋曬呢啲經常出現既失誤同缺陷?
相反我睇林俊傑啲live,尤其是現場聽,唔敢講100%,但起碼九成都係穩定既,佢現場既唱功同高音真係震撼到我,咁係咪又真係你所講既垃圾級?
https://youtu.be/JAoS-AHMevE

中間鞦韆嗰段
話如果驚高可以唔上但一直唔肯走
企到Hebe畀人喺個位畀唔知邊個推起身,搞到唔坐大家就落唔到台咁
來張圖睇睇?
定係file 度叫咩名
予柔
明知人地係sheshe ,拎人黎做擋箭,
你班傻仔識條鐵咩
幾時到佢身敗名裂
佢而家老婆咪係第三者囉,一直都覺得佢人格好仆街
連登仔又嚟啦
隻手遮天既名氣,仲敢影佢唔驚比佢D金主整消失?
扮專一最撚好,食完條女同條女講我心入面仲係有一個人,對唔住
條女仲ON99會話佢仲好專一等緊佢一生中最愛
屌香港個啲下下揀忠於自己 唔做個「識做人」既人 邊有運 有你都食唔起啦
人妻 後生女 姐姐 學生妹 狼虎之年
其實唔同組別都有好玩既地方 人妻係有吸引力
各位唔好再回佢喇
好似呢種咁特別嘅人 萬中無一
大家永遠都係平行線
閨中密友wor又唔係近年現有嘅詞
其實你唔係想得到大家認同你觀點
只係想否定比較大部份人嘅意見去證明自己比較特別
人哋提出嚟嘅意見 不論對錯 你都會反對
你唔反對就等於否定自己 懷疑自己唔係啱哂
因為你太自戀
同你呢種人永遠唔會得出妥協點 點屌你笑你都傷唔到你
所以大家係浪費時間
JJ應該係食囡食得有品少少
先唔會俾人唱得咁勁唔會落藥迷姦掛
有feel咪屌.無就算可能事後俾足錢風流不下流
D囡開心過就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞