林俊傑食女之王?

514 回覆
1384 Like 28 Dislike
熱門俾人推走晒721 post
好似係穿越
想知details
自己炒出黎同人紅是非多係兩個概念
咁上面屌gem臭閪有屌錯?
有喎,你偶像新年飯唔蒲頭帶人全家食麥當勞,人哋屌你有咩問題林宥嘉自己唔好咁鳩屎咪冇人屌佢囉
sorry我唔係林宥嘉fans
咁你了解下先囉
唔屌唔撚得嘅, 唔係我想撐, 但屌你咪撚玩啦, 唔好用商業角度睇pop?你要咁講嘅返去玩古典啦, 周董係勁過佢, 但周董咪又挑唔贏朗朗, 你要咁樣比, 唔通周董就垃圾咩, 術業有專攻

你一黎就定義咗冇感情就唔係藝術, 咩係藝術又你定義架? 唱功勁就唔可以吸引人? 一定要場場concert首首歌都全部感情投入先得? 年中開咁多場, 周董以前又係咪場場啲歌都全情投入? Sor 唔覺, 特別好多時候concert都玩下野, 唱悲情歌就一定要唱到SAD啊? (周董我一樣鍾意, 見你用佢舉例我先用佢舉例

寫pop歌, 貼近大眾口味又唔撚得? 4536251華語樂壇寫撚到爛晒, 但又幾多歌手寫歌從來冇4536251?周董 蕭敬騰冇咩? 最撚憎人一句feel唔到感情, connect唔到, 就=唱功係垃圾, 唱所有歌嘅編排, 設計唔係藝術? 自己去聽下林俊傑同A-lin嘅輸了你贏了世界又如何區別, 雖然話比較歌手唔好, 但哩啲就唔係音樂?

另外, 我唔知你所謂嘅專業係咩, 唔係做哩行就叫專業, 行內人就叫專業啊? 咁大把專業嘅人啦, 唔通又個個歌手都專業歌手咩? 你係咁把炮嘅, 咪逐首歌指出點垃圾法囉, 講埋晒啲是但一個連登仔都識講嘅野, 講咩冇感情, 用埋晒啲大路嘅chord, 笑撚死人
傳咗好耐
但一直無料爆
咁多頁都係全文字討論?
利申:唔係fans
我要了解啲咩?林宥嘉有無問題都唔影響阿gem就係鐘意炒作痴人上位
屈錯人係fans仲好意思叫人了解下先
咁其實d女應該好開心
俾自己偶像食
淨係上面都兩單
仲唔夠?
我都想問返你咩叫藝術
事實上佢作啲歌係好受歡迎 好多人欣賞 仲唔夠?
睇黎你啲藝術都係留返比你啲少數磚家打飛機
你嗰啲叫屈人炒新聞搏上位牙漿都要搏上位你真係收收皮先啦
唔屌女就好好啦, 周圍屌女所以拎光環欺世盜名, 就係音樂差, 啲人見你咁pro叫你介紹下有咩好野就講啲咁嘅野, CLS
邊句屈佢不如你反駁下
當年所有人都知林宥嘉紅過阿gem, 你下面嗰句都講得出就知你盲撐
Anson lo先會濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞