林俊傑食女之王?

514 回覆
1384 Like 28 Dislike
羅志祥有對話紀錄:死左
吳亦凡有對話紀錄:死左
林俊傑有對話紀錄:完全冇料到
我腦殘定你盲??
左邊係館長
熱門俾人推走晒721 post
樂壇小強個老婆??
咁你俾啲行內人專業評語嚟睇下先
唱功好但冇感情、藝術商業化呢啲,又唔解釋,求其搵個憤世嫉俗少少嘅連登仔都識up啦
唔係話我唔信你係專業音樂人
但你係專業音樂人既同時,唔通林俊傑就唔係?
同為專業音樂人,佢受過金曲獎呢個華語最權威既音樂獎項肯定,喺過國際大舞台表演都攞過國際獎項,而你就喺鍵盤面前指責佢有咩不足,踩到佢地底泥,音樂之恥咁款你說服到自己,相信都好難說服到其他人
不過你有你睇法當然ok,和而不同就最好
成龍先勁 林俊傑都要讓開
其他人都係食女fans食網紅
佢食最當紅兼全盛時期既女星
攞奧斯卡,攞金曲獎都係廢,要過到連登音樂家既法眼先叫勁
嗰幾句話係約炮又得,約人出去玩又得,根本都唔算咩證據單嘢似阮民安發顛多過人哋約炮
當年我都同情阿gem,覺得林有啲精神病
但而家睇返啲事跡就知阿gem點炒緋聞上位

想痴都敏俊炒緋聞
嚇到人地經紀人對佢彩取三不態度
之後又痴去大陸明星華晨宇度,作咗幾隻歌炒緋聞
人地華晨宇俾人爆未婚有子,佢就即刻出隻歌想暗示人地出軌
但係明明佢自己同男朋友mark都拍咗好多年啦,人地搵第二個又關佢乜事,定佢自己精神出軌
聽聞佢男朋友mark本身係好姊妹條仔添?

記得林宥嘉當年講咗句類似話唔想大家因為音樂以外嘅事去關住佢,本身仲以為佢只係想hea9記者唔回應
而家睇返,成句野寸到阿gem應一應
你咁高境界不如推介下你覺得邊個好?
大劉 楊受成 呢?
人紅事非多姐,好過屎眼都賣埋都無人想so你仲撚慘啦
覺得靚仔果啲快撚啲去驗眼啦 on99
音樂以內咪就係gem啲歌好聽過yoga九條街囉林宥嘉瘋狂做菜算啦
難了條友都仲有po抖陰既 但梅過梅菜
幾日,1張相/片都冇?鳩噏唔洗本
音樂大師,我而家唔係想理大眾既好壞判別,我係想知你個人角度黎講,有咩歌手既音樂係唔受商業框架約束,真正達至藝術既境界
新加坡炮王都唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞