林俊傑食女之王?

514 回覆
1384 Like 28 Dislike
笑 成班係到9up
11頁純文字討論,唔好話片。酒店房門相都冇張
其實月事妹係咪奶共樂個老婆
叫人俾證據班細蚊 google下佢咩料先啦
佢咁既家族背景 邊可能有流出
看圖作文?
小龍女單野柒到核爆喎
你呢D女都幾撚痴線
日日陰謀論其他女人有心計
上面GEN同YOGA比狗仔隊影到YOGA即刻唔理GEM遮晒面咁都知呢條仔對女朋友有幾好啦
唔講GEM,周揚青呢D自己男朋友食女仲多P搞到心死會反擊都講到有陰謀論咁
據《蘋果日報》查證JJ後,表示爸爸是從事電話相關,但不是股東;媽媽是在新加坡經營JJ砸百萬給她開的庭式卡拉OK,也不是傳言中美國石油公司負責人;而哥哥林俊峰雖然是任職歐州體系的銀行,但他的職稱為經理,不是銀行總裁。

你睇開內容農場就算把啦
成日話佢食女食女fans
我唔信食咁多一個女fans都唔爆料
新年牙漿成家去搵佢唔蒲頭叫個細佬帶人食麥當勞
有邊個po唔係一句 "岀哂名" 就完撚咗?
: XXX 出哂名大學食女/仔, 個個都知
冇圖冇片乜柒都冇但係人都知
咁人地真係出哂名
Google一search就有

你啲XXX就係9up
冇Source冇proven
JJ應該識別天神,屌完之後望一眼就改寫埋啲女既記憶同意志
你search唔到先再話唔出名啦
佢呢個真係出曬名
點解要我search
你話一search就有, 你放幾條有圖有片嘅link上嚟一齊討論
如果純文字就可以唔洗
中港台三地既網民都話佢出曬名係砲王,但三個地方所有論壇加埋一張相一條片都冇
樓上解釋咗點解
唔一定要圖or片嘅 人證都係黎 tommy都cap曬圖啦
俾錢/強姦/迷姦同靠樣靠把口係唔同層次
咁我想問,如果點解tommy嗰次啲證據係真既話點解完全影響唔到林俊傑
唔通真係因為tommy完全冇地位影響力可言
根本條友就對gem唔好,果時勁多新聞睇得出佢當食散餐最緊要唔好煩到自己
熱門俾人推走晒721 post
腦殘fans?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞