林俊傑食女之王?

511 回覆
1370 Like 28 Dislike
我都好想知條友係咩音樂人我識既音樂人好少上網亂講依d野,更何況條友d觀念錯錯地 勁片面定係佢係mk仔busking過當自己專業音樂人
就係食極都冇出事 先坐左中間
阮民安爆老婆被巨星約上酒店房 五大線索直指林俊傑
https://lih.kg/1804453
佢好似搞大過fans個肚仲要唔認
我都好想知佢食過咩fans
利申:林俊傑打手
15頁純文字討論
除左小強老婆之外真係無圖
證明絕對有實力坐最中間
咪就係食到冇出事先坐到中間
強囝老婆單嘢有曬對話紀錄做證據,擺到明撩人地老婆出去,但林都可以絲毫無損完全冇受影響分分鍾心諗tommy係邊位原來個mk妹有老公
好屈國家級食女機器 仲要咁有錢把聲咁屈酸到我
早幾年有個舊同事轉咗去啲台資做,話條友好撚多空殻戶口啲錢成日轉嚟轉去
呢個po啲舊朋友舊同事舊同學出哂嚟,但係半張圖都冇
唔婚前性行為 又未結婚 唔係處係咩 你自己講出黎唔矛盾

人地唔理佢,仲要扮唔識人,點知又俾網民戳爆

至於華晨宇,淨係一首化成兩(華晨宇)落下已經夠明顯
跟住到華有個仔,佢再出首超能力 biubiubiu咪就華晨宇口頭禪,youtube入面啲comment全部都係食花生

你一次又一次咁想扣我係支持林宥嘉/林宥嘉fans (可惜我唔係),唔知你又算唔算鄧紫棋死忠呢
其實個故事係假㗎只不過係想要襯返首歌 而作個藉口出嚟。(不過信不信由你,我都係聽朋友講 因為佢之前係間公司做過)
點樣有圖,叫條友影個客戶口紀錄,整理埋條cash flow圖再sd比人流出然後等比人炒同告?

金融界成日都會私下share啲名人/富豪客嘅嘢做八掛,但我諗智力正常嘅都唔會有人走去影囉
佢好似食女飯多,女明星相對少
咪係
屌 睇撚r眼
認為ads
真,油到仆街
你都弱智嘅,唔可以破咗處先決定唔婚前性行為嘅咩一定係非黑即白

你要話gem痴金秀賢,你有證據單緋聞係gem自己整?金秀賢嗰邊係因為單緋聞同gem保持距離,咁關gem咩事?一定要睇過套劇先可以話鍾意都教授嘅唔可以話冇睇過,唔係就係搏上位

化成雨就係痴華晨宇咁許嵩都暗戀華晨宇老師了

你呢啲柒頭,貼幾篇新聞自己ff一大輪就話人臭閪搏上位

唔夠講就屈我牙漿死忠一定要死忠先撐得佢嘅你咁撐林宥嘉係咪又係金拱門死忠新年飯食開m記呀
我覺得係,有啲似樣,奶咗嘢之後條女狂整容

但睇返以前啲相真係似
sa
係 睇完新聞都覺得唔係姓黃條友最撚仆街咩
佢個Spotify廣告好L煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞