[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike
就2百萬
https://www.youtube.com/watch?v=uK16TLBzWYo
天生充滿藝術細胞,琴書(文章)畫加埋唱歌跳舞,右腦IQ實爆分

好想保護佢

豆竟然會公開佢本日記
呢D咁私隱既野

呢件事其實有啲韓飯都喺到嘈
因為據聞係佢父母買碟嘅
但有規矩講明唔可以轉讓簽售位嘅資格
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑
咁個細路實無得課金ge....咁都同個細路計
(但一件事還一件事.....佢擺明係入去媾女,佢識字咩,睇得mv咩,公平咩

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

其實 JYPE 自己放入去做 marketing 嘅細路嚟...
唔好咁小氣啦。大家都係求開心,睇下 9 寶幾開心..

咁老實講 俾你買左幾十隻碟諗住入簽售
結果可能因為呢兩個細路搶左個位
你嬲嬲地想要返個解釋都正常嘅

咪係
你用返人地飯站個角度去諗
就會明佢地既心情

真係,韓飯都已經咁,你想像下如果海外飯特登飛過去爆咁多隻入唔到,但果頭有兩個位唔肯定係咪內部一早預留左嘅位,真係嘈係正常
https://www.youtube.com/watch?v=dXZzAdEqAkc
師姐出新歌多多支持
我有The Story Begins既定延打歌服小卡
有冇巴絲有Mina小卡又有興趣同我換?

雖然都幾好 但係無本命

究竟呢個 once 係點入場?同埋又會坐到咁定同啲姐姐傾計玩?唔同係真 once?

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑
(但一件事還一件事.....佢擺明係入去媾女,佢識字咩,睇得mv咩,公平咩

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

其實 JYPE 自己放入去做 marketing 嘅細路嚟...

有無諗過人地轟左50隻 但比人內部搶左個位既心情

都啱
所以好佩服去簽售嘅巴打
https://instagram.com/p/BUqnIRWA5RZ/
ONLY U MV 都係 SIGNAL
viu有哥哥的想法可以loop多次
https://instagram.com/p/BUqnIRWA5RZ/
ONLY U MV 都係 SIGNAL

唔出風景已經好好

呢樣真,之前去啲入錢唱果啲,唱國語歌個畫面係播女團啲舞台

全盛時期嘅SAIDA究竟可以有幾sheshe
Sana全程望住賢賢放電冇停過

多賢留返個位比sana

Sana有機會就同賢賢放電

好可愛
MINA無WIFI好搞笑

究竟呢個 once 係點入場?同埋又會坐到咁定同啲姐姐傾計玩?唔同係真 once?

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

有無諗過人地轟左50隻 但比人內部搶左個位既心情

都啱
所以好佩服去簽售嘅巴打

但係真係已經肯定係特別放入去咩?

114間30日

定延今日番左屋企

定延今日番左屋企

一堆VER A

定延今日番左屋企

一堆VER A

點解屋企咁多碟

定延今日番左屋企

一堆VER A

點解屋企咁多碟

屋企人幫谷銷量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞