[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike

明明同定延一組...但叫彩瑛合照

Sana同定延私下應該冇咁熟 定延都成日自己行開左

sana應該腎同MOMO以外都一視同仁
我覺得走散似係特登安排咁

應該唔係唔frd或者特登安排嘅
純粹係Sana中意周圍貢定延又行得快啫
真正唔熟應該係賢賢同mina啦
佢兩個尷尬到呢

豆腐同mina既性格完全相反

Mina子瑜一組既話 應該完全無野睇

其實可能係相反 可能兩個就太熟 sana又唔係忙內 所以冇諗過照顧佢 想像唔到豆腐同mina係泰國同一間房 會有幾靜

志效
BTW 熟既無野講先唔會老尷

明明同定延一組...但叫彩瑛合照

Sana同定延私下應該冇咁熟 定延都成日自己行開左

sana應該腎同MOMO以外都一視同仁
我覺得走散似係特登安排咁

應該唔係唔frd或者特登安排嘅
純粹係Sana中意周圍貢定延又行得快啫
真正唔熟應該係賢賢同mina啦
佢兩個尷尬到呢

豆腐同mina既性格完全相反

Mina子瑜一組既話 應該完全無野睇

其實可能係相反 可能兩個就太熟 sana又唔係忙內 所以冇諗過照顧佢 想像唔到豆腐同mina係泰國同一間房 會有幾靜

定延賣甩sana係整估佢姐 oppa成日都整估d member
想問下vlive ch+幾錢一個月

你撳入去睇咪有寫

志效

同momo有得拗手瓜

Youtube d 留言全部都係讚小隊身材

你撳入去睇咪有寫

ch+真係好唔抵 5月頭既live今日先有得睇
買1個月都唔知有冇2次live

志效

同momo有得拗手瓜

都有D講下額頭ge

一向唔睇留言

志效

同momo有得拗手瓜

都有D講下額頭ge

一向唔睇留言

1:53同2:57拍手果下好大聲
8月5 8月6 日本hi touch見面會
日專每間鋪既poster都唔同
冇人理我

合體照

志效

同momo有得拗手瓜

都有D講下額頭ge

一向唔睇留言

有冇link 搵唔返

志效

同momo有得拗手瓜

都有D講下額頭ge

一向唔睇留言

有冇link 搵唔返

https://www.youtube.com/watch?v=kR_-XFMu-Ms

吸銷量
琴日個show champion behind 有冇中字

吸銷量

呢樣真心痴線, pre-order有咩benefit ?
有冇巴絲做埋日本ONCE

呢度

我搞唔掂個EMGT ID
你地係咪開埋mobile

EMGT ID係指電腦版戈個?
琴日個show champion behind 有冇中字

我都想知幾時twice個電台節目幾時出中字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞