[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/29/181704_d6798b362ace1503e99cd35fbe77de0e.jpg[img]
帶我三歲黎留名

究竟呢個 once 係點入場?同埋又會坐到咁定同啲姐姐傾計玩?唔同係真 once?

呢件事其實有啲韓飯都喺到嘈
因為據聞係佢父母買碟嘅
但有規矩講明唔可以轉讓簽售位嘅資格
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

係囉 細路仔有咩所謂
都唔關我事

帶我三歲黎留名

究竟呢個 once 係點入場?同埋又會坐到咁定同啲姐姐傾計玩?唔同係真 once?

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

其實佢地最大疑問係 係咪為左呢兩個細路而開先例
然後cut左兩個位
而且咁啱又撞正係賢賢生日..所以咪有人嘈
雖然嘈嘅都唔係賢賢啲站

帶我三歲黎留名

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑
咁個細路實無得課金ge....咁都同個細路計
(但一件事還一件事.....佢擺明係入去媾女,佢識字咩,睇得mv咩,公平咩

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

今日佢地去左食雪糕

帶我三歲黎留名

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑
(但一件事還一件事.....佢擺明係入去媾女,佢識字咩,睇得mv咩,公平咩

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

老豆老母比錢買碟咪有位囉
有乜問題
BTW 我唔信班站無轉讓過位

帶我三歲黎留名

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

老豆老母比錢買碟咪有位囉
有乜問題
BTW 我唔信班站無轉讓過位

其實應該真係冇..因為有規矩列明唔可以轉讓位
而且要帶身份證去對名

全盛時期嘅SAIDA究竟可以有幾sheshe
Sana全程望住賢賢放電冇停過
咁老豆老母有錢陪個細佬買碟咪得
咁老豆老母有錢陪個細佬買碟咪得

用個細路名義買 父母課金
公開發售 d 飛比人秒哂
好在係jelly 狗提早買到飛
志效同三歲行街去邊?
三歲件紅色衫幾襯

唱k

Sosad頭先去到狎鷗亭撞唔到
好少k房...
公開發售 d 飛比人秒哂
好在係jelly 狗提早買到飛

寫住仲有位但入到去渣都冇
今日開售那陣仲有幾多?
公開發售秒速無哂
係未得番stubhub一個選擇

利申新once
公開發售秒速無哂

利申新once

ig都可能有人放
公開發售秒速無哂

利申新once

ig都可能有人放

Ig 驚信唔過 有d 淆
Lm

帶我三歲黎留名

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

其實 JYPE 自己放入去做 marketing 嘅細路嚟...
唔好咁小氣啦。大家都係求開心,睇下 9 寶幾開心..

帶我三歲黎留名

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

其實 JYPE 自己放入去做 marketing 嘅細路嚟...

有無諗過人地轟左50隻 但比人內部搶左個位既心情

帶我三歲黎留名

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

咁老實講 俾你買左幾十隻碟諗住入簽售
結果可能因為呢兩個細路搶左個位
你嬲嬲地想要返個解釋都正常嘅

因為據聞係佢父母買碟嘅
所以有幾個站喺到投訴

人地細路仔就算啦
睇下家姐幾開心

咁搞笑

其實都唔算係同啲細路計
只係質問JYPE啫

有無諗過人地轟左50隻 但比人內部搶左個位既心情

冇錯 50隻唔小錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞