[ONCE]TWICE討論區(39) SIGNAL一位粗卡!!!

1001 回覆
47 Like 27 Dislike
momo呢家去到邊都攬住個hello kitty

唔係啲飯送㗎咩?

好似去日本個陣買

我知佢喺日本買左個
但冇理由隔咁多日之後拎住佢返工掛

應該同一個黎
買左之後呢排都成日攬住

J line總係有啲令人諗唔明嘅嘢

件衫嘅cutting其實係點

mina fashion

佢同彩彩既fashion sense 都好難明

Michaeng 心連心 連fashion 都一樣
https://twitter.com/_pengjeongnam/status/870486253401120769
呢個係團綜?
定係都係之前講jeongmo saida會上嗰個節目?
志效好大波
momo呢家去到邊都攬住個hello kitty

唔係啲飯送㗎咩?

好似去日本個陣買

我知佢喺日本買左個
但冇理由隔咁多日之後拎住佢返工掛

應該同一個黎
買左之後呢排都成日攬住

J line總係有啲令人諗唔明嘅嘢

Momo d電話case 最近終於換返個正常少少

jeng

件衫嘅cutting其實係點

好似將早幾年好興既esprit斜咩袋擺前面既感覺
https://www.instagram.com/p/BU0fnapF7uo/
小朋友反而最性感個個

Mina Momo 正到~~~

拎返去無限loop

https://www.youtube.com/watch?v=PQeyKWHHJbA

Mina fashion~~~

究竟上班服係咪自己買?
定都有造型師跟?

如果套衫會直接上埋電視/出鏡ge應該係造型師跟/唔屬於自己...
比如彩瑛上weekly idol件格仔...

-------------------

Somi~
唔 cap 都唔知係同一件衫。
又會重用咁好笑

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

得SANA一個打側個頭

佢係特別唔同 有經驗者

可能佢偷襲通常都係打側入...有慣性

瑜個咀最後有啲老尷 feel
係咪得我一個覺得MLB個新廣告似鬼片

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

覺得sana momo nayeon 三個都應該拍過拖
Mina 係一個謎

殺人犯系列

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

Nayeon oppa Sana momo 肯定有
其他我估冇

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

全部都有 唔好問我點解知

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

Oops 冇拍過 之前優私生話左佢冇 睇佢比人錫既反應都似冇

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

Oops 冇拍過 之前優私生話左佢冇 睇佢比人錫既反應都似冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

唔係話冇咩

得SANA一個打側個頭

唔通係個人經驗

Mina 係一個謎

其他我估冇

oppa講過拍過啦
後生細女拍過有咩出奇

唔係話冇咩

有啊中學個陣有
叢林講
拍過有幾奇
4日後5年

舊玩具打爆左個頭是咪正常

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞